Hülya Koçyiğit: Kimse baskı altında değil, bilakis herkes fazla özgür!

Yeşilçam oyuncusu Hülya Koçyiğit, Türkiye gündemini değerlendirdi. Usta oyuncu, "Söylenildiği kadar baskı olduğunu düşünmüyorum. Bundan daha açık bir toplum görmedim ben" dedi.

Hülya Koçyiğit ve eşi Selim Soydan Posta gazetesine röportaj verdi. 

Yeşilçam oyuncusu Hülya Koçyiğit, Türkiye gündemini değerlendirdi. Usta oyuncu, 'Söylenildiği kadar baskı olduğunu düşünmüyorum. Bundan daha açık bir toplum görmedim ben' dedi.

Hülya Koçyiğit
, Türkiye gündemini değerlendirdi. 'Söylenildiği kadar baskı olduğunu düşünmüyorum. Bundan daha açık bir toplum görmedim ben' diyen Koçyiğit, 'Bir kere böylesine bir iletişim çağında yaşarken, sosyal medya hayatımızın bu kadar içindeyken kim kendini baskı altında hissedebilir ki? Kimse baskı altında değil, bilakis herkes fazla özgür. Çok fazla atıp tutuyorlar' diye konuştu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin kuzeybatısında bulunan Afrin'e yönelik 22 gün önce başalttığı Zeytin Dalı Harekâtı'na ilişkin görüşlerini de paylaşan Koçyiğit, ' Afrin bir mecburiyet. Bıçak kemiğe dayanmıştı. Başka türlü hareket edemezdik' dedi. Afrin harekâtının durdurulması için 170 kişinin imzaladığı bildiriynin yeri olmadığını belirten ünlü oyuncu, 'Milletçe böylesine önemli bir konuda haklı bir müdafaa yaparken bu bildirinin sırası değildi' ifadesini kullandı.