Demet Akalın: Boşanma sürecinde hiç ağlamadım

2.sayfa' programına telefonla bağlanan Demet Akalın, Okan Kurt'tan boşanmasıyla ilgili konuştu. Akalın, boşanma sürecinde hiç ağlamadığını söyledi.

Demet Akalın: Boşanma sürecinde hiç ağlamadım
Fatih Ürek, canlı yayında Zeki Müren'le nasıl tanıştığını şu sözlerle anlattı:

'ZEKİ MÜREN'İ AKRABAM SANIRDIM'

'Çok enteresandır, ben çocukken sanki Zeki Müren bizim akrabamız da bir gün bize oturmaya gelecekmiş sanırdım. Yıllar sonra Zeki Müren'le karşılaştım. Bodrum'da ilk şarkı söylemeye başladığım dönemdi. Zeki bey orada beni dinledi. Ben de yanına gittim tanışmak için bana 'Zeki beyle tanışırken paşam de' dediler. O zaman Han vardı, orada söylüyordum. Ben yanına gittim. Resim çektirmek istedim 'Hayır efendim gözlerim ışığı almıyor şu anda' dedi. Zeki Müren'e birbirimize benziyoruz dediğim de 'Sen ne güzel çocuksun' dedi. Ben kendime söz verdim çok çalışacağım diye. Zeki Müren'in assolist olduğu mekana hırs yaptım ben de assolist oldum'

'BENCE ONLAR EVLENMEZLER'

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz'ın hakkında çıkan evlilik iddalarını Fatih Ürek, 'Bence onlar evlenmezler. Defne Samyeli'nin bu kadar haberleri yoktu magazinde. Hemen evlilik yakıştırması yapılıyor. Defne çok tatlı bir kızdır. Sahne fiyatı artmıştır tabi ki' şeklinde yorumladı.

'DEMET VE OKAN BİR DAHA BİR ARAYA GELMEZ'


Fatih Ürek, Demet Akalın'ın boşanma sürecine dair şu açıklamalarda bulundu:

'Demet Akalın boşandıktan sonraki akşam beni aradı, 'Şu mobilya işini halledelim seninle' dedi. O gün ben Nur Yerlitaş'ın fotoğrafını çekip koymuştum. Demet çok hassastır. Bir baktım Demet Akalın beni silmiş. Ona destek olmamı bekledi tabi. Demet Akalın'la Okan Kurt, bir daha bir araya gelmezler. Çünkü Demet çok kırgın, tabi ki bu yaşananlardan haberi yoktu. Başına bunların geleceğini tahmin bile edemezdi. Demet, evliliğinde çok haksızlığa uğradı. Okan kendi ailesinden yana kullandı tercihini. Biz aslında birlikte çok eğlenirdik . Demet, Okan'ın borcuna kefil olmadı'

'BOŞANMA SÜRECİNDE HİÇ AĞLAMADIM'

'2.sayfa' programına telefonla bağlanan Demet Akalın, 'Ben adamdan boşandım ne kefil olması. Benim için asla geriye dönüş yok. O sayfa kapandı bana onunla ilgli bir şey sormayın artık. Yanlızlık diye bir şey yok gerçekten çok yoğunum. Boşanma sürecinde hiç ağlamadım. İnsanların içinde ağlayacak halim yok. Zor bir süreç ama atlatacağım. Hira bir günde olgunlaştı. Psikolojisi gayet iyi. Hira bu durumdan etkilenmiyor. Okan beni artık hiç ilgilendirmiyor. Herkesin kendi hayatı. Hira'nın babasına baba beni bırakıp niye gidiyorsun diye bir şey söylediği yalan. Hatta Hira, Okan'a 'Baba sen git' diyor' şeklinde konuştu.