Tuğba Ekinci: Hülya Avşar mı kaldı?

Hülya Avşar, geçtiğimiz günlerde bir sinema projesinin olacağının haberini vermişti. Avşar, "Bu sene film çekme senesi, size sürprizlerim var" açıklamasını yapmıştı. Tuğba Ekinci, Hülya Avşar'ın açıklamasına bir yorumda bulundu.

Tuğba Ekinci: Hülya Avşar mı kaldı?
Hülya Avşar, geçtiğimiz günlerde muhabirlerin sorularını yanıtlamıştı. 60'ın üzerinde sinema filminde rol alan ve son olarak 72. koğuş ile sinema severlerin karşısına çıkan Hülya Avşar, 'Bu sene film çekme senesi, bugün onun toplantısı için buraya geldim ve büyük bir aksilik çıkmazsa güzel bir film ile sevenlerimin karşısında olacağım' ifadelerini kullanmıştı.

'HÜLYA AVŞAR MI KALDI?'

Avşar'ın açıklamasına Tuğba Ekinci'den yorum geldi. Ekinci, sosyal medya hesabından 'Hülya Avşar mı kaldı?' notu düştüğü bir paylaşım yaptı.

Tuğba Ekinci: Hülya Avşar mı kaldı?

SELFIE FİLMİ HÜSRANA UĞRATMIŞTI

Hülya Avşar, yapımcılığını, yönetmenliğini ve senaristliğini kendi yaptığı otobiyografik filmi Selfie, 27 Nisan'da vizyona girmişti. Sosyal medya hesaplarından sık sık filminin tanıtımını yapan Avşar gişede büyük şok yaşamıştı.
2.3 milyon Instagram takipçisi bulunan Hülya Avşar'ın sanat dünyasına girişini, Türkiye'nin en tanınan isimlerinden biri haline gelişi, özel hayatı gibi konuları samimiyetle konuştuğu Selfi filmi ilk üç günde 1302 kişi tarafından izlenilerek hayal kırıklığı yaratmıştı.