Acun Ilıcalı'ya Subaşı ile yaş farkı sorusu

Buket Aydın’ın yeni programı “40” bu akşam başladı. İlk programın konuğu Acun Ilıcalı oldu.

Acun Ilıcalı'ya Subaşı ile yaş farkı sorusu
Buket Aydın'ın yeni programı “40” bu akşam başladı. Buket Aydın konuklarına 40 soru soruyor ve her soru için 2 dakika süre tanıyor.

İlk programın konuğu olan Acun Ilıcalı, Aydın'ın sorularını yanıtladı...

Cemaat sorusu

Ilıcalı, 'Cemaatlerle işiniz oldu mu?' sorusuna, lisede üç-beş ay cemaatlerle ilgili araştırmalarım oldu ancak onun dışında hiç bir cemaatle ilişkim olmadı. Biraz da bunun başarının cezası olduğunu düşünüyorum.' şeklinde cevap verdi.

Haber bültenini kaldırma nedeni

Satın aldıktan sonra TV8'deki haber bültenini kaldırma nedenini ise şöyle açıkladı: 'Ben eğlence kanalı yapacağım, bildiğim yemek bu. Ben anladığım, bildiğim bir iş yapmak istedim. Benim kanalım eğlence kanalı... Propaganda aracı mı yaptım televizyonu?'

Subaşı ile yaş farkı sorusu

Acun Ilıcalı, 'Eşinizle aranızdaki yaş farkının ileride sorun olacağını düşünüyor musunuz? sorusuna ise 'Yaş farkı aramızda sorun değil. Onu acun firarda zamanlarıma benzetiyorum. gezip görmek istiyor. gezip gördüğü yerlerde gördüklerini burada açacağı yerde uygulamak istiyor. Ben Şeyma'da görsel ve tasarım yeteneğinin çok yukarıda olduğunu görüyorum. Yurt dışından edindiği vizyonu sahneleme dönemine girdi. İnşallah daha iyi yerlere gelecek.' şeklinde yanıt verdi.