Arda Turan sarkıntılık etti mi?

Özlem Ada Şahin'e sarkıntılık yaptığı iddia edilen ve Berkay'ın burnunu kıran Arda Turan, 2. Sayfa'ya yaptığı açıklama "Sarkıntılık olayı yok, Berkay ensemden tutunca sinirlenip kafa attım, hastanede helalleştik." dedi.

Arda Turan sarkıntılık etti mi?
Özlem Ada Şahin'e sarkıntılık yaptığı iddia edilen ve şarkıcı Berkay'ın burnunu kıran futbolcu Arda Turan, TEVE 2'de yayınlanan 2. Sayfa sunucularına yaptığı açıklamada sarkıntılık iddialarını kabul etmedi.

'BERKAY ENSEME DOKUNUNCA KAFA ATTIM'


Canlı yayında Arda Turan anlattıklarını aktaran Gülşen Yüksel Salt şunları aktardı: 'O hanımefendi (Özlem Ada Şahin) ve arkadaşları yan masamızda eğleniyordu, bir saat sonra mekana Berkay geldi. Yanıma gelip 'Kaptan seninle yarın görüşelim' dedi. Bende 'Tamam Berkay konuşalım' dedim. Ben önce şaka yaptığını zannettim sonra ensemden tuttu bende sinirlendim 'Sana ne oluyor dedim' kafayı koydum. O ana kadar neden kavga ettiğimiz anlamadım olayın içeriğini sonradan Aslıhan'dan öğrendim.

'HASTANEYE SİLAHLA GİTTİM, HELALLEŞTİK VE SARILDIK'

Duyduklarım karşısında şok oldum hemen hastaneye gittim evet yanımda silah vardı. ben kimsenin karısına kızına asla bakmam 'Eğer bu iftiraya inanıyorsan bana sık' dedim. hastanede yanlış anlaşılma olmuş diyerek helalleştik sarıldık öyle ayrıldık sonra da onlardan böyle açıklamalar geldi. Yaptığım yanlış cezamı da alacağım.'

NE OLMUŞTU?

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay, ayrı ayrı gittikleri eğlence mekanında kavga etti. Kavganın sebebi ise Arda'nın Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e sarkıntılık yapması olduğu iddia edildi. Konu sonrası açıklama yapan Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin, yaşanan olayı şu şekilde anlatmıştı: 'Arda koluma dokundu kulağıma eğildi ve 'Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın' dedi. Ben de 'Ne diyorsun kendine gel' dedim. Berkay gördü ve duydu. Sonra Arda'nın kulağına eğilip 'Eşimi gönderiyorum şimdi erkek erkeğe konuşacağız' dedi. O anda bana döndü Berkay 'Hadi eve göndereyim seni' dedi.

Berkay'ın Burnunu Kıran Arda Turan Kavganın Detaylarını Anlattı: Ensemden Tuttu Ben de Kafa Attım
Ve tam kafasını çeviriyordu ki Arda o anda yumruğu patlattı. Bir anda oldu. Berkay asla bir kere bile dokunmadı ona. Bir kere bile vurmadı. Sadece sakin bir şekilde, Özlem'i göndereyim 'konuşacağız erkek erkeğe' dedikten sonra Arda yumruk attı.'