Seren Serengil: Seda Sayan yılın kayırmasını yaptı

Seren Serengil, Gülben Ergen'i programına çıkaran Seda Sayan'ı eleştirerek, "Seda Sayan'a kırıldım, bizi yalanlayarak Gülben Ergen'i aklamak istedi. Seda Sayan yılın kayırmasını yaptı" dedi.

Seren Serengil: Seda Sayan yılın kayırmasını yaptı
Gülben Ergen yasak aşk iddialarıyla bu yaz magazin gündemine bomba gibi oturmuş, eski eşleri Mustafa Erdoğan ve Erhan Çelik'i aldattığı haberleri gündemden düşmemişti.

Seda Sayan dün programına konuk ettiği Gülben Ergen'e çıkan haberlerle ilgili hiç soru sormayarak arkadaşını aklama çabasına girmişti.

Seren Serengil de bugün yorumculuğunu yaptığı Duymayan Kalmasın programında, takipten de çıkarttığı Seda Sayan'ı eleştirdi.

'GÜLBEN ERGEN'E SORMALIYDI'

'Seda Sayan benim çok sevdiğim ve saygı duyduğum, sarılıp sarmaladığım bir isimdir' diyen Seren Serengil, 'Ama bize, diğer programcı arkadaşlarına şöyle bir haksızlık etmemeliydi... Sanki biz olmayan bir şeyleri ortaya çıkardık, iftira attık. Sanki kocası açıklama yapmadı, fotoğraflanmadı, belgelenmedi. Böyle bir şey var mı? Buna kim inanır... Seda Sayan eğer birisini çıkarıyorsa soracağı sorular vardı. Sen bunları yaptın mı, yapmadın mı? diye sorması gerekiyordu. Televizyoncuysan böyle olmaz' ifadelerini kullandı.

'TAKİPTEN NEDEN ÇIKARDI'

Dün Seda Sayan'ı takipten çıkaran Seren Serengil, 'Gülben Ergen'i programına çıkarttığı için takipten çıkartmadım. Sürekli Gülben ile ilgili paylaşımlar yaptığı için çıkarttım' dedi.

'GÜLBEN BİZİM PROGRAMA DA ÇIKABİLİR'

Serengil, 'Gülben buraya da çıkabilir, seve seve davet ederim, gelsin karşıma çıksın' diye konuştu.

'YILIN KAYIRMASI BUYDU'


Seren Serengil, Seda Sayan için, 'Yılın kayırması buydu. Seda ablaya kırıldım. Gülben Ergen'i aklamak için bizi yalanlamaya çalışıyorlar' şeklinde konuştu.

Seren Serengil: Seda Sayan yılın kayırmasını yaptıGülben Ergen: Benim ölümümü seyrettiler