İdo Tatlıses'ten Yasemin Şefkatli'ye ilan-ı aşk

İdo Tatlıses, yeni sevgilisi Yasemin Şefkatli ile olan fotoğrafını İnstagram hesabından paylaştı. İdo'nun duygusal mesajı dikkat çekti.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, yeni bir aşka yelken açtı. 

Yasemin Şefkatli ile olan fotoğrafını İnstagram hesabından paylaşan İdo'nun duygusal mesajı dikkat çekti.
 
İdo, 'Aşkın tarifinin bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmezdim. Söylemesi kolay ama yaşaması çok başka. Evet bütün bunların sebebi Yasemin. Hayat Yasemin, dünya Yasemin, mana Yasemin. Böylesi güzel duyguları bana yaşattığın için çok teşekkür ederim Yasemin. Seninle her şey çok güzel… ' ifadesini kullandı.

İdo Tatlıses'ten Yasemin Şefkatli'ye ilan-ı aşk

İdo Tatlıses'in mesajı şu şekilde:

İçin içine sığmıyor. Şehrin en aydınlık, en ferah meydanlarına vuruyorsun kendini, yüreğindeki sıkışıklığa çare olmuyor. Koca koca meydanlar dar geliyor. Bu ne acayip ruh hali diyorsun. Tanımlayamadığın karmakarışık mutluluklar içindesin. Bir o kadar da korkak. Bir yanınla bu tarifsiz mutluluğun tadını çıkarmak istiyorsun, diğer yanın ‘'ya bu mutluluk elimden uçup giderse'' diye endişeli ruh hallerine sevk ediyor seni. Onun yüzünden başka hiçbir yüzü görmek istemiyorsun, onun sesinden başka hiçbir sesi duymak istemiyorsun. Anlamsız kalabalıkların içinde haykıra haykıra bağırıp içini dökmek istiyorsun. Bütün hayat tek bir anın içine hapsoluyor. Bütün zaman tek bir noktadan ibaret gözüküyor. Hayatın tek anlamı, onun olduğu yerlerde, onun olduğu zamanlarda bulunabilmekten ibaret oluyor. Şaşkınsın, mutlusun, huzurlusun, huzursuzsun, endişelisin. Hepsi bir arada. Aynı anda bütün duyguları yaşayabiliyorsun. Yıllar önce sevgili Babam sanki o şarkıyı bana söylemiş. ‘'Sen aşıksın arkadaş''. Aşkın tarifinin bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmezdim. Söylemesi kolay ama yaşaması çok başka. Evet bütün bunların sebebi Yasemin. Hayat Yasemin, dünya Yasemin, mana Yasemin. Böylesi güzel duyguları bana yaşattığın için çok teşekkür ederim Yasemin. Seninle her şey çok güzel…

İdo Tatlıses'ten Yasemin Şefkatli'ye ilan-ı aşk
 
İdo Tatlıses'ten Yasemin Şefkatli'ye ilan-ı aşk
 
İdo Tatlıses'ten Yasemin Şefkatli'ye ilan-ı aşk