Seren Serengil'den o iddialara yanıt

Seren Serengil, kendisinin de evli biriyle birlikte olduğu yönündeki iddialara yanıt verdi.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına konuk olan telefonla bağlanan Seren Serengil, kendisinin de evli biriyle birlikte olduğu yönündeki iddialara yanıt verdi.

Söylemezsem Olmaz programının yorumcusu Ali Eyüboğlu, geçtiğimiz gün, 'Seren Serengil evli insanlarla birlikte oldu' demişti. Bunun üzerine Seren Serengil de Ali Ayüboğlu'na dava açmıştı.

Gülben Ergen aleyhine konuşması mahkeme tarafından yasaklanan Seren Serengil karara uymadığı gerekçesiyle bugün cezaevine girmekle karşı karşıya gelen Seren Serengil'in, kendisine yönelik bu kararı eleştirirken aynısını Ali Eyüboğlu'na yapması eleştirilmişti.

Eyüboğlu, 'Seren Serengil evli insanlarla beraber oldu mu? Kendi itirafı var, oldu... O zaman demek ki sende birinin kocasına dokunuyorsun. Birini bıraktı sonra onsuz yapamadı geri döndü. Bu açıkladığı... Bir de açıklamadığı mesela Van desem Muş desem evli bir iş adamı var anlayan anlar... Bu ikisininden birinin adıyla ünlü bir iş adamıyla beraberdi.' açıklamalarında bulunmuştu.

Seren Serengil de buna karşılık, 'Ben Cengiz İmren ile sevgiliyken evli değildi. 21 yaşındayken birlikte olduğum kişi bana evli olduğunu söylememişti, öğrenir öğrenmez ayrıldım. Bunu da o dönem basına kendim açıklamıştı' diye konuştu.

Serengil, 'Ali Eyüboğlu'ndan davayı geri çekeceğim' dedi.

Seren Serengil'den o iddialara yanıtSeren Serengil: Bu cezayı hak etmiyorumSeren Serengil'den o iddialara yanıtSeren Serengil cezaevine giriyorSeren Serengil'den o iddialara yanıtSeren Serengil'e hapis şoku!