Gülben Ergen suskunluğunu bozdu!

Şarkıcı Gülben Ergen, 'tedbir' kararı aldırdığı meslektaşı Seren Serengil hakkında mahkemeye başvuru yaptı. Mahkemenin Serengil'e '3 gün zorlama hapis' cezası vermesinin ardından Ergen, sosyal medyada flaş bir mesaj yayınladı.

Gülben Ergen, kendisi hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle Seren Serengil hakkında tedbir kararı aldırmıştı. Serengil, tedbir kararına rağmen 'Duymayan Kalmasın' programında meslektaşı hakkında yorumlar yapmayı sürdürdü. Gülben Ergen'in başvurusu üzerine mahkeme, Seren Serengil'in 3 gün zorlama hapsine karar verdi. Dün cezaevine girmesi beklenen Serengil, Aile Mahkemesi hakimi tarafından gerekçeli karar henüz yazılmadığı için cezaevine giremedi.

Magazin gündemini meşgul eden bu olaydan sonra Gülben Ergen, ilk kez paylaşım yaptı. Ünlü şarkıcı, bilim insanı Albert Einstein'ın, "Kişinin susması, her zaman söyleneni onayladığı anlamına gelmez. Bazen canı aptallarla tarıştışmak istemiyordur" sözünü, "Adam gerçekten haklı. İyi geceler" notuyla paylaştı.

SEREN SERENGİL'E GÖNDERME Mİ?

Instagram'da yaklaşık 50 bin beğeni alan paylaşım, Ergen'in pek çok takipçisi tarafından Seren Serengil'e gönderme olarak yorumlandı.

Gülben Ergen suskunluğunu bozdu!