Fatih Altaylı'dan Seren Serengil yorumu

Seren Serengil'in hapis yatacak olması magazin dünyasını salladı. Bu durumu bazı köşe yazarları da kaleme almadan geçemedi. Habertürk Yazarı Fatih Altaylı, "Kabağın Seren Serengil’in başına patlaması, bana Deniz Seki’yi hatırlattı" ifadesini kullandı.

Fatih Altaylı'dan Seren Serengil yorumu
Gülben Ergen üç ay önce 'Duymayan Kalmasın' programında yaptığı yayınlar nedeniyle Seren Serengil'e tedbir kararı aldırdı. Mahkemenin tedbir kararına rağmen Seren Serengil'in programında ve instagram hesabında aleyhte yayın yapmayı sürdürdüğünü iddia eden Gülben Ergen'in başvurusu üzerine mahkeme Seren Serengil'in 3 gün süreyle zorlama hapsine karar verdi.

Seren Serengil'in hapis yatacak olması magazin dünyasını salladı. Bu durumu bazı köşe yazarları da kaleme almadan geçemedi. Habertürk Yazarı Fatih Altaylı, 'Kabağın Seren Serengil'in başına patlaması, bana Deniz Seki'yi hatırlattı' ifadesini kullandı.

İşte Fatih Altaylı'nın yazısının o bölümü:


SEREN Serengil'in hapis yatacak olmasına inanamadım. Dedikodu programı yüzünden hapis yatan ilk Türk vatandaşı olacaktı herhalde.

Herkesin birbirine ağzına geleni söylediği Türk magazin ortamında, kabağın Seren Serengil'in başına patlaması, bana Deniz Seki'yi hatırlattı. Neredeyse bütün magazin yıldızlarının otla yakalandığı, bazılarının evini seraya çevirdiğinin ortaya çıktığı halde hapis yatmadan kurtulduğu bir ortamda Deniz Seki aynı suçtan uzun süre cezaevinde kalmıştı. Seren Serengil'in başına gelen de aynı hesap olacaktı.

Ama Gülben Ergen büyük bir uyanıklıkla, Seren Serengil'in “mağdurluk” üzerinden sempati toplama ihtimalini de göz önüne alarak “davasından vazgeçmiş”. Ancak yine de bundan böyle en tehlikeli program türü magazin programları olacak.

Siyaset yazarlarının hapis devri bitmeden magazincilerinki başlamayacak gibi.

Fatih Altaylı'dan Seren Serengil yorumuSeren Serengil: Bu cezayı hak etmiyorumFatih Altaylı'dan Seren Serengil yorumuSeren Serengil cezaevine giriyorFatih Altaylı'dan Seren Serengil yorumuSeren Serengil'e hapis şoku!