Ali Eyüboğlu: Beni satın alacak para basılmadı

Söylemezsem Olmaz yorumcularından Ali Eyüboğlu, Seren Serengil'in annesi Nevin Teoman'ın suçlamalarına cevap verdi.

Ali Eyüboğlu: Beni satın alacak para basılmadı
Seren Serengil'in annesi Nevin Teoman, telefon bağlantısıyla katıldığı bir televizyon programında Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz yorumcularından Ali Eyüboğlu'nu hedef almıştı. 

Nevin Teoman, 'Ben tansiyon hastasıyım. Gülben Ergen, Sacit Aslan'a para vererek aylardır kızımın aleyhinde konuşturuyor. Keşke Seren'in karşısına çıksaydı. Siz bu kadının ayıbını hiçbir ayıpla örtemezsiniz. Benim kızım evli adamların yuvasını yıkmadı. Bugün Beyaz TV'de olan gazeteci de Seren'in alehinde. Çünkü Sacit tezgahlıyor bunları.' demişti.

Ali Eyüboğlu, bu suçlamalara cevap verdi. Eyüboğlu, 'Nevin Hanım, beni satın alacak para basılmadı. O kadar şerefsiz, alçak ve onursuz değilim. Kendini para karşılığında satanlar olabilir, kalemini de satanlar olabilir. İsteyen gelsin 30 yıllık banka dökümümü ortaya çıkarayım. Gülben Ergen'in parası beni satın alamaz. Beni satın alacak şey insanlık.' dedi.

Nevin Teoman'a seslenen Ali Eyüboğlu, “Sizinle bir hukukum yok. Sizi tanımam. Siz benim Gülben Ergen'den para alıp yazı yazdığımı iddia ediyorsunuz. Bunu ispatlamakla mükellefsiniz. İspatlamazsanız yaşınıza hürmeten ağır bir şey söylemek istemiyorum ama en basit değimiyle ahlaksızsınız” şeklinde konuştu.