Seren Serengil: Seda Sayan güzel bir hareket yaptı

Seren Serengil, Demet Akalın'dan özür dileyen Seda Sayan'ın güzel bir hareket yaptığını söyledi.

Seren Serengil: Seda Sayan güzel bir hareket yaptı
Seda Sayan, geçtiğimiz gün SHOW TV'de yayınlanan programında Demet Akalın ve eşi Okan Kurt'u konuk etti. Programda Demet Akalın'ın biyografisinin anlatıldığı videoda, eski sevgilisi İbrahim Kutluay'ın da yer aldığı 'Senin anan güzel mi?' klibinden kesitler yayınladı. Bunun üzerine Demet Akalın, Seda SayanInstagram'da engelleyip takipten çıkardı. 

Seda Sayan dünkü programında, yapılan bu hatadan kendisinin haberi olmadığını söyleyip 'Bir hata olmuş benim haberim bile yok ben çok özür dilerim sabaha kadar ağladım. Kendim ve ekibim adına özür diliyorum' dedi.

Seren Serengil de yorumculuğunu yaptığı Duymayan Kalmasın programında, Seda Sayan'ın özrünü değerlendirdi.

'SAMİMİ BİR ÖZÜR...'

'Seda Sayan güzel bir hareket yaptı, doğru bir hareket yaptı' diyen Serengil, 'İçten bir özür bu. Böyle bir özür samimi bir özür, hemen kalbe geçebilir, ne yaşarsan yaşa. Seda Sayan hatasını telafi etti' şeklinde konuştu.


Seren Serengil: Seda Sayan güzel bir hareket yaptıSeda Sayan özür dilediSeren Serengil: Seda Sayan güzel bir hareket yaptıSeda Sayan özür diledi! BarıştılarSeren Serengil: Seda Sayan güzel bir hareket yaptıDemet Akalın Seda Sayan'ı sildi