Seda Sayan özür diledi! Barıştılar

Seda Sayan, Demet Akalın ve Okan Kurt'tan özür diledi. Sayan, dünkü programında yaşanan bir hatadan dolayı Demet Akalın ve Okan Kurt ile ilgili açıklamalarda bulundu. Sayan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Demet Akalın ve Okan Kurt'tan özür diledi.

Seda Sayan özür diledi! Barıştılar
Seda Sayan'la programının dün yayınlanan bölümüne Demet Akalın, eşi Okan Kurt, Kerimcan Durmaz ve modacı Gülşah Saraçoğlu katılmıştı.

Seda Sayan, SHOW TV'de yayınlanan programında Demet Akalın ve eşi Okan Kurt'u konuk etti. Programda Demet Akalın'ın biyografisinin anlatıldığı videoda, eski sevgilisi İbrahim Kutluay'ın da yer aldığı "Senin anan güzel mi?" klibinden kesitler yayınladı.

Demet Akalın, bu görüntülerden sonra Seda SayanInstagram hesabından takip etmeyi bıraktı.

Seda Sayan konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Büyük bir özür borcum var. Çok sevdiğim, nikah şahidi olduğum Okan Kurt'tan özür diliyorum. Ekibim adına özür diliyorum. Senden ve eşinden özür diliyorum. Ben senin ablanım. Sen de beni kırmadın programıma geldin. Benim haberimin olması mümkün değil... Sabaha kadar ağladım. İster kabul edin, ister etmeyin... Ben sizden kendim ve ekibim adına özür diliyorum. Okan hayatımda kaybetmeyi isteyeceğim son delikanlı. Umarım özrümü kabul ederler... Kimseyle küs kalmak istemiyorum.

OKAN KURT'TAN AÇIKLAMA

Seda Sayan özür diledi! Barıştılar