Hüseyin Tatlı'dan İbrahim Tatlıses'i kızdıracak açıklama

İbrahim Tatlıses'in kardeşi Hüseyin Tatlı'dan ünlü türkücüyü çok kızdıracak açıklamalar...

Hüseyin Tatlı'dan İbrahim Tatlıses'i kızdıracak açıklama
Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına canlı yayında telefonla bağlanan İbrahim Tatlıses'in kardeşi Hüseyin Tatlı bomba gibi açıklamalar yaptı.

KARDEŞİ OLARAK LANETLENMİŞ GİBİYİM

Hüseyin Tatlı, 'İbrahim Tatlıses'in kardeşi olarak lanetlenmiş gibiyim' dedi.

KEŞKE KARDEŞİ OLMASAYDIM

Hüseyin Tatlı kendisine sorulan 'Keşke İbrahim Tatlıses'in kardeşi olmasaydım, bambaşka bir kariyerim olurdu diyor musun? Sorusuna 'Evet diyorum. Yalan söylemem ben. İçimden geleni söyleyen bir adamım. Her söylediğimin arkasında durmuş bir adamım. Beni yakından tanıyanlar bilir benden kopamazlar. Bilmeyenler de gitsiner Hüseyin Tatlı'yı tanıyanlardan öğrensinler. Bu çok sert olacak ama ben İbrahim Tatlıses'in kardeşi olarak lanetlenmiş gibiyim. Bir taraftanda gurur duyuyorum. Bu ne yaman çelişki anne diyorum... Hüseyin'e fazla vurmasınlar onlar benim neler çektiğimi nereden bilecekler? cevabını verdi.

Ben İbrahim Tatlıses'in maaşlı elemanı değilim

Hüseyin Tatlı geçtiğimiz günlerde Yıldız Tilbe ile olan fotoğrafına yorum yapan takipçisine yanıt vermiş ''Bunun için izin aldığımı falan mı düşünüyorsun? Sen de bizi hiç tanımamışsın! Maaşlı elamanlarıyla karıştırdın sanırım... Benim adım HÜSEYİN TATLI Sadece Allah'tan emir alırım çünkü o'dur her şeyi veren NOKTA. Ben kiminle konuşur görüşürüm bunun TEK kararını ben veririm gözüm... Ne izni neyin müsaadesi? Senin kalbinde büyüttüğün seni, benim de kalbimde bitirdiğim beni bağlar...' ifadelerini kullanmıştı. 


Hüseyin Tatlı'dan İbrahim Tatlıses'i kızdıracak açıklama