Demet Akalın: Kime yardım edeceğimi...

Demet Akalın, eşi Okan Kurt ve kanser hastası kuzeninin oğluna neden yardım etmediği eleştirilerine sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Demet Akalın: Kime yardım edeceğimi...
Amerika'da tatilde bulunan ünlü şarkıcı Demet Akalın, eşi Okan Kurt ile aralarının açık olduğuna dair ve kanser hastası kuzeninin oğluna neden yardım etmediği hakkında kendisine yönelik eleştirilere sosyal medya hesabı Instagram'dan sert tepki gösterdi.

İşte Demet Akalın'ın o açıklaması:

"Yok yüzüm asıkmış, yok Okan'la aram kötüymüş, vay efendim yalnız gelmişim de, aramız açıkmış???!!!! Daha neler ya! İki ay önceden geleceğimiz belliydi. Başka boş vaktim yoktu. Kızımda bu kadar yol gelemeyeceği için babasıyla kaldı! Çok merak ediyorsanız kocama kendimden daha çok şey aldım! Çalışıp kazanıp kendim harcıyorum kime ne?Dünya starlarıyla aynı çizmeyi giydim, helal olsun deyip geçin.

Kime Yardım Edeceğimi Gayet İyi Biliyorum

Ben kime yardım edeceğimi gayet iyi biliyorum. Bütün sülalemin üstündedir benim elim. Benim evime girip her şeyimi çalan çırpan insana ben yardım etmem! Nasıl inanırsınız bunlara, takma kirpikleriyle canlı yayınlara çıkanlara. Utanmasalar ben kör etmiş oldum zaten kör doğan çocuğu! Rica ediyorum, ben bildiğiniz Demet'im, değişmedim. Kimsede beni zorla değiştiremez! Sevgiyle kalın."

Demet Akalın: Kime yardım edeceğimi...