Gülben Ergen'in şok görüntüleri ortaya çıktı

İzmirli evli iş adamı Tolga Duğles ile yaşadığı skandal aşkla gündemden düşmeyen Gülben Ergen'in şok görüntüleri ortaya çıktı. Bu görüntüler Ergen'in, yasak ilişkisinin Erhan Çelik ile evliyken başladığı iddialarını kuvvetlendirdi.

Gülben Ergen'in  şok görüntüleri ortaya çıktı
İzmirli evli iş adamı Tolga Duğles ile yaşadığı skandal aşkla gündemden düşmeyen Gülben Ergen'in yasak aşkı evliyken mi başladı?

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ömür Varol'la Beyaz Gazete programında, Gülben Ergen ile ilgili çarpıcı görüntüler ekrana geldi.

Uçankuş'un haberine göre; Doğan Haber Ajansı tarafından çekilen o görüntüler, Ergen'in yasak ilişkisinin Erhan Çelik ile evliyken başladığı iddialarını kuvvetlendirdi.

YASAK AŞK EVLİYKEN Mİ BAŞLADI?

Görüntülerde Gülben ve Tolga İzmir Karabağlar'da bir okul açılışında. Gülben Ergen'in iki sıra solunda oturan Tolga Duğles kadraja giriyor. İkili yakınlıklarını belli etmemek için mesafeli oturmuşlar. Ergen sahneye çıkarken de ilk alkışlayan Tolga Duğles oluyor.

Bu çekimin tarihi 21 Nisan 2016. Yani o dönem Gülben Ergen hala Erhan Çelik ile evliydi.

Ergen, Çelik'ten 7 Aralık 2016'da boşanmıştı.

HABERCİLERE SALDIRDI

Gülben Ergen, önceki akşam Atatürk Havaalanı'nda görüntülendi. Elinde valizi ve yaptığı alışveriş kolisiyle iç hatlar terminalinden çıkarken görülen Ergen, sorulan sorular karşısında adeta sinir krizi geçirdi.

Gülben Ergen, havalimanında kendisiyle ilgili o haberi patlatan Uçankuş muhabirinin sorularını yanıtsız bıraktı.

Sinirden titreyen şarkıcı, “Siz hangi kanalsınız ver mikrofonu bana, size konuşmayacağım diyorum yine de soruyorsunuz” diyerek hızla oradan ayrılmak istedi.