Ünlülere Takvim ayarı

Son dönemde bazı ünlülülerin adının karıştığı magazin skandalları mide bulandırıcı seviyelere ulaşırken Takvim Gazetesi ünlülere ayar verdi.

Ünlülere Takvim ayarı
"Ünüler bu haberi iyi okusun" başlıklı haberler Takvim' gazetesi ünlüleri uyardıç

İşte o haber;

Yaşantılarıyla topluma örnek olması gereken ünlülerin birbiri ardına imza attığı skandallar, bıktırdı!.. Kirli magazine ‘dur’ diyor ve Takvim olarak topluma kötü örnek olan ünlülere sesleniyoruz: ‘Ahlaklı Türk halkına yakışır şekilde yaşayın!’.

Son aylarda magazin dünyası birçok rezalete sahne oldu... Yaz aylarında Murat Başoğlu'nun eşine öz yeğeniyle ihanet etmesi, Türk toplumu tarafından büyük tepki çekti. Ardından 2 çocuk annesi Ebru Şallı, yine 2 çocuğu olan evli işadamıyla yakalandı.

Bir yuva yıkan kadının da Gülben Ergen olduğu iddia edildi. Evli olduğu dönemde yine evli Tolga Duğles'le yasak aşk görüntüleri ortaya çıkan Ergen, Yeşim Salkım ve Seren Serengil tarafından topa tutuldu.

Aynı gün bu kez 61 yaşındaki Mehmet Ali Erbil'in kendisinden tam 34 yaş küçük sevgilisine bebeğini aldırması için 5 bin dolar verdiği ortaya çıktı.

Ekranlar ve sosyal medyanın gündemi mide bulandıran bu rezaletler oldu. Takvim ekibi olarak okuyucumuza olan saygımızdan dolayı bu haberlerin detaylarını girmiyoruz.

Türk halkının ahlakına aykırı davranan ünlü isimlere de "Ya artık kendinize gelin ya da rezilliklerinizi alıp gidin ve bu camiayı ahlaklı insanlara bırakın" diyoruz....

Ünlülere Takvim ayarı

Gülben Ergen'in evliyken yine evli olan Tolga Duğles'le yasak aşk yaşadığına dair fotoğraflar ortaya çıktı..

Ünlülere Takvim ayarı

Mehmet Ali Erbil, kendinden 34 yaş küçük sevgilisi Nevin'e 2 aylık bebeğini aldırması karşılığında 5 bin dolar verdi..


Ünlülere Takvim ayarı

Murat Başoğlu'nun eşi Hande Bermek'e ihanet ettiği kişi öz yeğeni çıktı. Skandal hakkında soruşturma başlatıldı..

Ünlülere Takvim ayarı

Ebru Şallı, Temmuz sonunda evli ve 2 çocuk babası Uğur Akkuş'la yakalandı. Şallı, yasak aşkı için "Seviyeli bir ilişkimiz var" açıklamasıyla da tepki çekti..