'Gülben Ergen evliyken kocasını aldattı'

Erhan Çelik'i evli iş adamıyla aldattığı haberlerini yalanlayan Gülben Ergen'e zehir zemberek sözler söyleyen Seren Serengil, "Yazdığın mektupları da inkar mı edeceksin?" dedi.

Geçtiğimiz günlerde Gülben Ergen'in eski eşi Erhan Çelik'i evli iş adamı Tolga Duğles ile aldattığı iddia edilmişti. Bu haberlerlere Ergen'den 3 gün sonra yalanlama gelmişti. Star TV'de Duymayan Kalmasın programının sunuculuğunu yapan Seren Serengil sosyal medyadan açtı ağzını yumdu gözünü.

'KENDİ EL YAZINLA YAZDIĞIN MEKTUBU DA MI İNKAR EDECEKSİN?'

Seren Serengil, Gülben Ergen'in Erhan Çelik ile evliyken eşini evli çocuklu iş adamıyla aldattığını aşk mektupları yazdığını Instagram üzerinden yazdı. Serengil, 'Kendi el yazını da inkar mı edeceksin?' diyerek Ergen'e zehir zemberek sözler söyledi.

'Gülben Ergen evliyken kocasını aldattı'-YENİ-
Gülben Ergen canlı yayına bağlandı, her şeyi anlattı!

ERHAN ÇELİK DE ALDATILDIĞINI İMA ETMİŞTİ

Erhan Çelik, Gülben Ergen'den boşandığı gün verdiği röportajda 'Aldatma var mı?' sorusuna 'Gerçeklerin zamanla ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır.' diyerek aldatıldığını ima etmişti.

'Gülben Ergen evliyken kocasını aldattı'


“Evliyken evli bir adama mektuplar yazan, ilişki yaşayan, dernek sahibi, çocuklarının arkasına her olayda sığınan kıymetli anne… O yazdığın adamın da bir karısı bir çocuğu vardı. ‘Evden ayrılacaksın, boşanacaksın!' diye direttiğin adamın da bir evladı bir de seven eşi vardı. Sana bir şey söyleyeyim mi… Ben susmam, ben yemin ettim… Şu Türkiye'ye senin o gerçek yüzünü göstertmeye ama Allah o kadar büyük ki benim bir çaba sarfetmeme gerek kalmıyor. Çekirge onuncu sıçrayışta yakalandı artık. ‘Seren'i susturttum' demişssin vicdanını da susturabildin mi peki? Bana yaptıklarını, Yeşim'e yaptıklarını, eski eşinin eşine yaptıklarını sindirebildin mi? Sen kötüsün çekirge! Ama cennette cehennemde bu dünyada… Hep seni kıskanıyoruz hep sana takıntılıyız hep iftira atıyoruz diye kandırdın yıllarca herkesi, hepimizin canını yaktın… Şimdi başka bir kadının canını yakmana izin vermeyeceğim. Vermemeliyiz! Instagram yönetimini de arattır şimdi hesabımı kapatsınlar. Benim hesabım kapanır da seninkileri kim kapatacak bakalım”