Işın Karaca'nın eski eşi dünyaya rezil oldu

Işın Karaca'nın eski eşi Sedat Doğan, başta Demet Akalın olmak üzere çok sayıda ünlüyü dolandırıp Brezilya'ya kaçmıştı. Adı 'Sambacı Sedat'a çıkan eski eş lokantada hırsızlık yaparken yakalandı.

Işın Karaca'nın eski eşi dünyaya rezil oldu
Şarkıcı Işın Karaca'nın 2011 yılında evlenip iki yıl sonra boşandığı, fotoğrafçı ve stil danışmanı olarak tanıdığımız Sedat Doğan Brezilya'da hırsızlık yaparken yakalandı.

Sao Paulo'da yemek yediği restoranda kredi kartı hırsızlığı yaptıktan sonra yolda polis tarafından durdurulan Doğan'ın gözaltına alındığı ve sorgusunun ardından savcılığa sevk edileceği öğrenildi. Aynı bölgede 29 Ağustos'ta bir Türk restoranında yaşanan hırsızlık olayının faili olabileceği şüphesiyle bu restorana götürülen Sedat Doğan, çalışanlar tarafından teşhis edildi. Türk restoranı çalışanların iddiasına göre, 29 Ağustos'ta restorana giden Doğan, işletme sahibinin arkadaşı olduğunu söyleyerek çalışanlardan para istedi. Restoran sahibi yurt dışında olduğu için, çalışanların telefonla restoran müdürüne durumu anlattığı sırada Doğan, kasadaki iki tableti çaldı.

Skandalın ardından Işın Karaca'nın kardeşi Akın Büyükkaraca, eski eniştesinin iki senedir kendilerini aramadığını ve çocuğu Mia'yla kesinlikle ilgilenmediği belirtti. Büyükkaraca, “Sedat Doğan'ın şiddetli maddi sıkıntı çektiğini duydum. Brezilya'da kaçak bir şekilde hayatını sürdürüyordu” diye konuştu.