Hadise: Kolay bir kadın değilim

Bodrum’da sevenleri ile buluşan ünlü sanatçı Hadise, Eurovision’da Türkiye’yi tekrar temsil etmek istediğini açıkladı. Hadise, kolay kadın olmadığını ve evliliğin kendinden korkması gerektiğini de söyledi.

Önceki gün Yalıkavak Mahallesi'nde bulunan bir eğlence mekanında sahne alan Hadise, sevenleri ile bir araya geldi. Yaklaşık 1,5 saati aşkın süre sahnede kalan Hadise, danslarıyla, şarkılarıyla ve esprileriyle hayranlarına unutamayacakları bir konser verdi.

Konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hadise, “Artık ilişkiler de evlilikler de daha zor sanki. Kolay bir kadın değilim ve kolay olmak da zorunda değilim. Hiçbir kadın kolay olmak zorunda değil. Bütün kadınlara benden bir cümle olsun bu. Kolay değilim, ne istediğimi ve ne istemediğimi çok iyi biliyorum. Ona göre de tercihlerimi yapıyorum ve hayatımı yaşıyorum. Bu tabii ki hep benim dediğim olacak demek değil. Herkes ilişkide haddini bilmeli bence. Ben tercihlerimi biliyorum ve ona göre yaşamayı seviyorum” dedi.

Hadise “Evlilik sizi korkutuyor mu” sorusuna ise, “Evlilik beni korkutmuyor. Ben korkmam. Evlilik benden korksun” şeklinde cevap verdi.

Son günlerde Türkiye'nin yeniden Eurovision'a katılma ihtimaliyle ilgili olarak düşünceleri sorulan Hadise, şunları söyledi: “Eurovision çok önemli bir konu. 2009'da katılmıştım ve sonra ülke olarak çekildik. Anlıyorum bunu çünkü puanlama sistemi hepimizi çok rahatsız etti. Tekrar katılma kararı alınırsa seve seve tekrar ülkemi temsil etmek isterim çünkü orası bambaşka bir dünya. Orada çok iyi bir ekiple yürümeniz gerekiyor. 2009'da çok iyi hatırlıyorum o kadar çok ülke gezdik ki ve çok zor sorular geldiği de oldu. Elimden geldiğince ülkemi en iyi şekilde temsil ettim. Teklif gelirse seve seve yeniden ülkemi temsil etmek isterim.”

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.