Ebru Şallı'nın sevgilisi eşinin parasıyla mı tekne kiraladı?

Ebru Şallı'nın teknede el ele görüntülenen sevgilisinin evli olduğu ortaya çıkmıştı. Uğur Akkuş'un eşi Gonca Akkuş'un son yaptığı açıklamalar "Ebru Şallı'nın sevgilisi eşinin parasıyla mı tekne kiraladı?" sorusunu akıllara getirdi.

Ebru Şallı'nın sevgilisi eşinin parasıyla mı tekne kiraladı?
Ebru Şallı bir kaç gün önce Bodrum'da işadamı Uğur Akkuş'la el ele görüntülenmişti. Fotoğrafların basına yansımasının ardından Akkuş'un evli ve iki çocuk babası olduğu ortaya çıkmıştı. Uğur Akkuş'un eşi Gonca Derin Akkuş, Ömür Varol'la Beyaz Gazete programına telefon bağlantısıyla katılarak çok özel açıklamalar yaptı. 


'EBRU ŞALLI NASIL BU KADAR RAHAT?'
Ebru Şallı'nın evli olduğunu bilerek kocasıyla ilişki yaşamasına çok şaşırdığını belirten Akkuş, 'Bu sosyolojik kanayan bir yaradır. Nasıl bu kadar rahat olabiliyor? Nasıl meşru algılanıyor. Bu konuda Türkiye'de ters giden bir şeyler var' dedi. 

Ebru Şallı'nın sevgilisi eşinin parasıyla mı tekne kiraladı?

'GENÇ KIZLAR ETKİ ALTINDA'

'Biz İslamiyet'in güzel ahlak olduğunu söyleyen bir peygamberin ümmetiyiz.' diyen Akkuş, 'Bağlı olduğumuz için dimdik ayaktayız. Ahlakımız kaybedersek toplumsal bir çöküş yaşarız. Beni özel durumumdan daha çok etkileyen şey bu. Ben bir eğitimciyim ve genç kızlarımız etki altında. Zengin koca peşinde koşan, okumaya ne gerek var diyen genç kızlarımızın yaşadığı bir Türkiye var şu anda. Bu bana çok fazla endişe veriyor' şeklinde konuştu.

Ebru Şallı'nın sevgilisi eşinin parasıyla mı tekne kiraladı?

'VERDİĞİM PARAYLA TEKNE KİRALAMIŞ'
Evlendiği dönemde maddi anlamada zorluk çektiklerini anlatan Akkuş, eşinin şu anki durumuyla ilgili olarak ise 'Eşimin her şeyinde tedbir var. Malında mülkünde tedbir var. Geçen hafta da kötü durumdayım dedi ve benden para istedi. Ben de verdim. Galiba onunla da bu tekneyi kiralamış' şeklinde konuştu.