Ebru Şallı'nın evli sevgilisinden açıklama

Ebru Şallı’nın Bodrum’da el ele yakalandığı erkek arkadaşının kimliği ortaya çıktı. Uğur Akkuş sevgilisi Ebru Şallı ile ortak bir basın açıklaması yaparak "Biz 3 aydır seviyeli, dürüst, doğru, saygılı bir ilişki içindeyiz. Her şey açık ve ortada." dedi.

Ebru Şallı'nın evli sevgilisinden açıklama
HT Magazin'in haberine göre, Kuveyt Emirliği'ne resmi danışmanlık hizmeti veren şirketin sahibi Uğur Akkuş'un evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi.

Gonca Akkuş, kocasının Şallı ile kaçamağını affetmeyeceğini belirterek “Yarın sabah ilk iş olarak boşanma davası açacağım. Ebru Hanım da onun evli olduğunu bilmiyordur” dedi.

Posta'ya da açıklamalarda bulunan Gonca Akkuş ifadelerine şöyle devam etti:

Öyle üzüldüm ki, serumla ayakta duruyorum. Uğur 1 yıl önce beni darp etti, dava açtım. Çocukların hatrına affettim. Bir süredir eve uğramıyordu. Demek ki Ebru yüzündenmiş.

Ebru Şallı'nın evli sevgilisinden açıklama

Ayrıca eşi Uğur Akkuş'un kendisini telefonla aradığını söyleyen Gonca Akkuş, 'Uğur kendisine tuzak kurulduğunu iddia ediyor. Hiç inandırıcı değil. Belki de eşim reklam peşinde. Bu ilişki sayesinde tanınmak istiyor olabilir. Bir yuva yıkıldı. Utanmazlar! Ebru Hanım, Uğur'un ona aşık olduğunu sanıyorsa yanılıyor. Psikolojim alt üst oldu.' dedi.
 
Uğur Akkuş eşi Gonca Derin'in açıklamalarından sonra sevgilisi Ebru Şallı ile ortak bir basın açıklaması yaparak şunları söyledi:

'Hakkımızda çıkan haberler doğrultusunda bu açıklamayı yapmayı uygun gördük. Biz 3 aydır seviyeli, dürüst, doğru, saygılı bir ilişki içindeyiz. Her şey açık ve ortada. Kimse kimseyi kandırmadığı gibi bir dava süreci olduğu için insanların özel hayatını etkilememek ve evlilik kurumuna duyduğumuz saygıdan dolayı zamanı gelince gereken detayları konuşmayı uygun görüyoruz. Ancak 3 yıl önce biten bir evlilik ve boşanma süreci olduğu için detayların fazla konuşulmamasını, bunu da basın mensuplarının anlayışla karşılayacağını ümit ediyoruz.'