Tahir Sarıkaya'dan Eser Yenenler'e ağır sözler

Beyaz Tv'de ekrana gelen 'Uyan Türkiyem' adlı programın sunucusu Tahir Sarıkaya çapkınlık turunda Murat Boz'la birlikte yakalanan Eser Yeneler hakkında ağır sözler sarf etti.

Tahir Sarıkaya'dan Eser Yenenler'e ağır sözler
Murat Boz için 'zevksiz' tabirini kullanan Sarıkaya Eser Yenenler'e de tepki gösterdi. Eser Yenenler'in nasıl çapkınlık yaptığına anlam veremeyen Sarıkaya 'Eser Yenenler o tiple bu fizikle çapkınlık yapıyor ya; Artık pes! ' dedi.

ESER YENENLER'E DEMEDİĞİNİ BIRAKMADI


'Kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez ama' diyen Tahir Sarıkaya sözlerini şöyle sürdürdü;

Murat Boz'a bu ortamı hazırlayan Eser Yenenler'dir. Çünkü Beşiktaş'ta villası varmış. Ülkenin derdi bir avuç insanın yatak macerası oldu. Bir insan arkadaşını iyi seçmeli. Murat Boz'un o gece villaya gitmesinin nedeni Eser Yenenler'dir. Eser istedi Murat Boz'un o villaya gitmesini. Ve utanmadan 'yok böyle bir şeyler' diyorlar. Bırakın bunları kimse yemez.

NE OLMUŞTU?

Ünlü popçu Murat Boz, mekanda oyuncu arkadaşı Eser Yenenler'le bir araya geldi. İkiliye gecede “İşte Benim Stilim” yarışmasıyla ünlenen Nihal ve Bahar Candan kardeşler ile Özge Bitmez adlı kadın da eşlik etti.

3 KADIN BOZ'UN ARDINDAN EVE GİRDİ

İlerleyen saatlerde mekandan tek başına ayrılan Murat Boz, lüks aracıyla çıktığı kısa sahil turunun ardından Eser Yenenler'in Beşiktaş-Levazım'daki evine gitti. Kısa süre sonra üç kadının da aynı eve girdiği görüldü.

Sabah saat 05.40'ta evden koşar adım çıkan Candan kardeşler, o sırada görüntülendiklerini fark edince paniğe kapıldı.



Tahir Sarıkaya'dan Eser Yenenler'e ağır sözlerMurat Boz fena yakalandı Tahir Sarıkaya'dan Eser Yenenler'e ağır sözlerAslı Enver, Murat Boz'u terk etti iddiası