Cansel Çördük'ten Arda Turan açıklaması

Instagram hesabı hacklenen Cansel Çördük, hesabını geri aldığını ve Arda Turan'la olduğu iddia edilen yazışmalarla ilgili bir açıklama yayınladı. Görçük mesajında, 'İnternetten bulduğu ultrason fotoğrafları ve özel mesajlarımı yayınlayarak adıma paylaşım yapan, beni ve karşıdaki kişileri kötü duruma sokmaya çalışan kişi ile ilgili hukuki işlemlere başlayacağız' dedi.

Cansel Çördük'ten Arda Turan açıklaması
Kısmetse Olur programı ile tanınan Cansel Çördük'ün Instagram hesabı hacklendi ve Arda Turan ile olduğu iddia edilen mesajlaşmalar paylaşıldı.

Instagram hesabı hacklenen Cansel'in özel yazışmaları deşifre oldu. Bu yazışmalar arasında Arda Turan'ın da Cansel'e bazı mesajlar attığı iddia edildi.

Uşak Sportif forması giyen ABD'li basketbolcu D'Angelo Harrison'un da Cansel'e Instagram'dan mesaj attığı ortaya çıktı.

Instagram hesabını geri aldığını söyleyen Cansel Çördük, 'İnternetten bulduğu ultrason fotoğraflarını ve özel mesajlalarımı yayınlayarak adıma paylaşım yapan, beni ve karşıdaki kişileri kötü duruma sokmaya çalışan kişi ile ilgili hukuki işlemlere başlayacağız.' dedi.

Cansel Çördük'ten Arda Turan açıklaması

ESKİ SEVGİLİSİ NE DEMİŞTİ?

Ardından eski sevgilisi Eser West Instagram hesabından 'Its Not mine' (benim değil) yazıp biberon ve bebek emojisi koyarak bebeğin kendisinden olmadığını ima etti.


Cansel Çördük'ten Arda Turan açıklaması

Cansel Çördük'ten Arda Turan açıklamasıCansel Çördük hacklendi! Arda Turan'ın bomba mesajları ifşa oldu! Cansel Çördük'ten Arda Turan açıklamasıArda Turan: Ben günde 1500 kişi ile yazışıyorum