Kıskançlık krizi mi?

Bergüzar Korel ile Sinem Kobal 'Fi' dizisinin galasında yüzyüze gelmemek için köşe kapmaca oynadı.

Bergüzar Korel ile Sinem Kobal 'Fi' dizisinin galasında yüzyüze gelmemek için köşe kapmaca oynadı. Nedeninin; Sinem'in eşi Kenan İmirzalıoğlu'nu eski rol arkadaşı Bergüzar'dan kıskanması olduğu iddia edildi.

Bergüzar Korel ile Kenan İmirzalıoğlu birlikte Karadayı dizisinde rol almış, ikili birbirine çok yakıştırılmıştı. Hatta Bergüzar Korel o dönem Cihangir'de Kenan'ın evinin sokağında kurabiye dükkanı açtığında 'Kenan'a yakın olmak için o muhiti seçti' denilmişti.

RÜZGARLAR ESTİ

Meğer yapılan yakıştırmalar o dönem Kenan İmirzalıoğlu ile nişanlı olan Sinem Kobal'ın canını sıkmış. Çünkü Sinem Kobal ile Bergüzar Korel önceki akşam 'Fi' dizisinin galasında soğuk rüzgarlar estirdi, ünlü isimler yüzyüze gelmemek için köşe kapmaca oynadı. Bergüzar Korel'e selam vermeyen Sinem Kobal onun röportajı bitene kadar uzakta oyalandı.

TAŞINMA NEDENİ BUYMUŞ

Bergüzar salona giriş yaptıktan sonra Sinem de muhabirlerin karşısına geçti. Görenleri şşaşkına uğratan bu kaçışmanın nedeni olarak dizi döneminde ortaya atılan iddialar gösterildi. (Güneş)