Kaan Tangöze'den sevgilisi Kıvılcım Ural’a destek

Türkçe rock müziğin ünlü ismi Kaan Tangöze, eski eşi Seçkin Piriler'in yaptığı, "Kıvılcım Ural, Kaan'ı kullanıyor. İlişkileri bitti biliyorum" açıklamasına yanıt verdi.

Kaan Tangöze, eski eşi ve iki çocuğunun annesi Seçkin Piriler'in katıldığı Moda etkinliğinde kendisini ve sevgilisi Kıvılcım Ural'ı hedef alan açıklamalarına tepki gösterdi.

Ünlü rock'çı, PR danışmanı aracılığıyla paylaştığı basın duyurusunda, 'Son zamanlarda hakkımda çıkan haberler konusunda ilk ve son açıklamamdır. Süreç içerisinde evliliğimin sona ermesi ve bunun sebepleri konusunda yapılan haksız açıklamalardan, Kıvılcım üzerine yapılan baskıdan duyduğum rahatsızlığı belirtmek isterim. Tüm sorumluluk bana ait olup özel hayatlarımıza saygı gösterilerek, bu konuda herkesin gerekli hassasiyeti göstermesini rica ederim” ifadelerini kullandı.

Tangöze'nin mesajı, “Evlililiğimin bitmesinin tek sorumlusu benim, sevgilim Kıvılcım Ural sorumlu değildir” olarak değerlendirildi. Tangöze ayrıca, bu basın duyurusuyla iki çocuğunun annesi Seçkin Piriler'e 'Sevgilim Kıvılcım Ural hakkında konuşmayı bırak' mesajı vermiş oldu.


Kaan Tangöze'den sevgilisi Kıvılcım Ural’a destekSeçkin Piriler, Kıvılcım Ural - Kaan Tangöze ilişkisine ömür biçti