Ebru Destan'dan boşanma açıklaması

Ebru Destan, "Herkes mutlu ve huzurlu olmak için evlenir ama olmuyorsa olmuyordur. Eşimle aramızdaki problemlerin üstesinden gelemedik." dedi.

Model ve oyuncu Ebru Destan, 2011 yılında iş adamı Mete Okay İnan ile evlendikten sonra kariyerine ara verdi. Bu evliliğinden 2 çocuğu olmasına rağmen geçtiğimiz aylarda 6 yıllık eşine boşanma davası açtı.

Posta'ya konuşan Destan, 'Herkes mutlu ve huzurlu olmak için evlenir ama olmuyorsa olmuyordur. Eşimle aramızdaki problemlerin üstesinden gelemedik.' dedi.

Ebru Destan, 'Size şiddet uyguladığı doğru mu?' sorusuna ' Ben şiddet gördüğüme yönelik bir açıklama yapmadım. Neden bittiğine dair de konuşmayacağım. İki çocuğumuz var bizim. Kimsenin zarar görmesini istemiyorum. Kol kırılır, yen içinde kalır.' cevabını verdi. 

Ebru Destan'dan boşanma açıklaması

Ünlü model 'Eşinizin sizi çalıştırmadığı için ayrılmak istediğinize dair haberler de var.' karşılığına ise şu şekilde cevap verdi:  Sadece bu nedenlerden boşanma kararı almam. Aklı başında hiçbir anne durduk yerde mutlu yuvasını bozmaz. Mutlaka büyük sebepleri vardır. Dünyadaki en zor şey küçük çocuklarınız varken boşanmak. Evlatlarım için ölürüm. Ama bazen şartlar buna zorluyor.