Amanda Seyfried ve Emma Watson'a çıplak fotoğraf şoku!

2014 senesinde meydana gelen iCloud skandalının sonrasında şimdi ise hedefte güzeller güzeli oyuncular Amanda Seyfried ile Emma Watson'ın olduğu öğrenildi.

İnternete sızdırılan çıplak fotoğrafların iCloud üzerinden çalındığı öne sürüldü. Tüm dünyanın yakından takip ettiği oyuncular Emma Watson ve Amanda Seyfried'in çıplak fotoğrafları çalındı ve internete sızdırıldı.

REDDETTİ!

Harry Potter serisinde hayat verdiği 'Hermione Granger' karakteriyle üne kavuşan İngiliz oyuncu Emma Watson, internete sızdırılan bikinili fotoğrafların kendisine ait olduğunu doğruladı.

Temsilcisi aracılığıyla açıklama yapan 26 yaşındaki oyuncu, çıplak fotoğrafların ise kendisine ait olduğu iddialarını reddetti.

HANGİSİNDEN ÇALINDIĞI BİLİNMİYOR!


ABD'li aktris Amanda Seyfried'in sözcüsü, fotoğrafların ünlü oyuncuya ait olduğunu söyledi.

31 yaşındaki oyuncunun 2013-2015 yılları arasında aşk yaşadığı eski sevgilisi Justin Long ile beraber 'özel fotoğraflar'ın da çalınan kareler arasında yer aldığı belirtildi.

Söz konusu fotoğrafların Amanda Seyfried'in telefonundan mı yoksa Justin Long'unkinden mi çalındığı henüz bilinmiyor. Meydana gelen bu gelişme ünlüleri şok etti.