Nihat Doğan, Caner Erkin’in eski eşine yönelik sözlerini eleştirdi

Polemikleri ve sivri açıklamalarıyla tanınan Nihat Doğan, Caner Erkin'e tepki gösterdi. Şarkıcı, Erkin'in eski eşi Asena Atalay'a karşı açtığı velayet davasında kullandığı ifadeleri eleştirip şu sözleri sarf etti: "Çocuğun sormaz mı 'Baba annem bunları yaparken sen neredeydin' diye..."

Nihat Doğan, Caner Erkin’in eski eşine yönelik sözlerini eleştirdi
Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay'a yönelik şikâyet dilekçesinde mahkemeye sunduğu ifadeleri ‘Söylemezsem Olmaz' programında değerlendiren Nihat Doğan, Caner Erkin'i çok kızdıracak. Sivri sözleriyle her kesimden insanın tepkisini çeken Doğan, bu kez milli yıldız Caner Erkin'i hedef aldı.

“MEZHEBİN NE KADAR GENİŞMİŞ”
Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay'a yönelik “Gece kulüplerinde direk dansı yapıyor” demesini ve çocuğunun velayetini almak için başvurduğu mahkemede bu iddialara yönelik deliller sunması üzerine şu sözleri sarf etti: “Çocuk demeyecek mi ‘Annem bunları yaparken baba sen ne yaptın?” Mezhebin ne kadar genişmiş…”

CANER'DEN AĞIR SUÇLAMALAR
Asena Atalay'dan oğlunun velayetini almak için dava açan Caner Erkin, dilekçede eski eşine yönelik, “Oğluyla geçirmesi gereken zamanını sevgilileriyle yurt içi ve yurt dışı seyahatlerinde, gece kulüplerinde, birtakım özel ev partilerinde hatta striptiz kulüplerinde direk dansları yaparak geçirmektedir. Yine 6 yaşında bir çocuk annesinin ‘direk buldum mu dayanamam notu' ile herkese açık internet sitesinde yayımladığı direk dansı fotoğrafları artık pornografi sınırlarını zorlamaktadır” suçlamasında bulunmuştu.