Madrid'de Doğum Günü Temalı Defile

İspanyol tasarımcı Agatha Ruiz de la Prada, Mercedes Benz Madrid Moda Haftası'nda 'pastalı, hediye paketli, kalpli' tasarımlarıyla doğum günü partisini andıran defile sundu.

İspanyol tasarımcıların 2017/2018 Sonbahar-Kış koleksiyonlarının tanıtıldığı Mercedes Benz Moda Haftası (MBFWM) renkli başladı.

Başkent Madrid'de 1985'ten bu yana yapılan ve bu yıl 65'incisi düzenlenen MBFWM'de ünlü modacılar, 2017/2018 Sonbahar-Kış koleksiyonlarını tanıttı.

43 tasarımcının katıldığı moda haftasının açılış gününde Agatha Ruiz de la Prada'nın renkli defilesi büyük ilgi çekti.

Pastalı, hediye paketli, kalpli tasarımlardan oluşan kıyafetleriyle podyuma çıkan mankenler, izleyicilere doğum günü partisi gibi bir defile sundu.

İspanya'nın en renkli modacılarından Agatha Ruiz de la Prada, izleyiciler tarafından ayakta alkışlanan defilesinin ardından basına yaptığı açıklamada, gelecek sezonun 'hayatın sıradanlığından çıkmayı başaran, renkler ve heyecanlar arasında geçmesini umduğunu' söyleyerek 'Tatlılar, kekler, pastalar gibi enerjik, neşeli ve sıcak bir sezon olsun.' temennisinde bulundu.

Roberto Torretta, Ana Locking, Hannibal Laguna, Andres Sarda, Teresa Helbing, Angel Schelesser, Maya Hanssen, Ion Fiz ve Devota&Lomba gibi İspanya'nın önemli moda markalarının yer aldığı MBFWM'ye, geçen hafta New York'taki moda haftasında koleksiyonlarını tanıtan Marcos Luengo, Menchen Tomas ve Custo Barcelona da katılacak.

Bu arada 23 Ocak'ta kanser yüzünden 41 yaşında hayata veda eden şarkıcı, aktris, stilist ve foto model Bimba Bose, Madrid'deki moda haftasında anıldı.

Bimba Bose'nin resimleri defilelerin yapıldığı fuar alanına asılırken, açılış defilesinde Bimba Bose'yi anlatan bir video gösterildi.

Madrid'deki moda haftası 21 Şubat'ta sona erecek.

Kaynak: AA

Bu haber AA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.