Alişan, reklam aşkı iddialarına ateş püskürdü

Sevgilisi Buse Varol'la el ele röportaj veren Alişan, reklam aşkı iddialarına da ateş püskürdü. Alişan'ın eski nişanlısı Eda Erol ile ilgili soru gelince ise, yeni sevgilinin bozulduğu gözlerden kaçmadı.

Alişan, reklam aşkı iddialarına ateş püskürdü
Alişan nişanlısı Eda Erol'dan Eylül'de ayrılmış, 1 ay önce 'Dostlar Mahallesi'ndeki rol arkadaşı Buse Varol ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Alişan yeni sevgilisini Ece Erken ile önceki akşam Rumeli Balıkçısı'nda tanıştırdı. Çıkışta, sevgilisi Buse Varol'la el ele röportaj veren Alişan, güzel oyuncuyla tanışma hikayesini anlattı. Alişan, reklam aşkı iddialarına da ateş püskürdü.

'BEYİNSİZLER... BÖYLE BİR SALAKLIK VAR MI?'

'O haberleri yapan beyinsizler' ifadesini kullanan Alişan, o haberi yapan kişiyi onu mahkemeye verdiğini söyledi.

'Ben 21 senedir hiçbir şeyi reklam olarak kullanmadım' diyen Alişan, 'Dizi reytingi aşkla yükselir mi? Böyle bir salaklık var mı? Biz dizi başlamadan ilişkiye başladık. Çektiğim dizinin yapımcısı Türker iİnanoğlu. Ben Türker ağabeye bile 2 hafta önce söyledim, o da bana teşekkür etti' şeklinde konuştu. 

ESKİ NİŞANLI SORULUNCA BOZULDU

Alişan, eski nişanlısı Eda Erol ile ilgili soru gelince de Ece Erken hemen araya girdi. Yeni sevgilinin ise bozulduğu dikkatlerden kaçmadı.