Yılmaz Morgül'ün canlı yayın krizi

Ödül töreni gerginliği arından Ferhat Göçer'in kendisine hakaret ettiğini iddia eden Yılmaz Morgül, "Kimse bana namussuz diyemez." dedi.

Yılmaz Morgül'ün canlı yayın krizi
TV 8 ekranlarında yayınlanan Gel Konuşalım programına Yılmaz Morgül konuk oldu. Morgül'ün gündeminde Ferhat Göçer'le ödül töreninde yaşadığı tartışma vardı. 

Ödül töreniyle ilgili paylaşımları ardından Ferhat Göçer'in kendisine hakaret ettiğini iddia eden Morgül, adeta sinir krizi geçirdi. Morgül, 'Hukuki yollara başvurabilirim. Sen bana ahlaksız diyerek... Ahlaksızın açılımını yapalım, içine namus giriyor. Sen bana namussuz diyemezsin. Kimse bana namussuz diyemez. 22 yıldır buradayım. Adımı skandala hiç karıştırmadım. Kimsenin içkisiyle uyuşturucusuyla muhattap olmadım. Ben ailesini çok seven bir bireyim. Bu ahlaksız açılımında benim yedi sülaleme laf gelmiştir. ' dedi. 

Yılmaz Morgül, geçtiğimiz günlerde aldığı ödülü Atatürk ve şehitlerine ithaf etmiş, konuklarını 'Atatürk oturarak alkışlanmaz' diyerek ayağa kalkmaya davet etmişti. Sonrasında da Ferhat Göçer'in ayağa kalkmadığını söyleyerek ünlü şarkıcıyı saygısızlıkla suçlamıştı. Daha sonra servis edilen görüntülerde ise Ferhat Göçer'in ayağa kalktığı ortaya çıkmıştı.