Hayta İsmail evlendi

Hababam Sınıfı'nın efsanevi karakterlerinden Hayta İsmail karakterine hayat veren Ahmet Arıman, kocasından boşattığı 23 yaşındaki Kader Kaynak ile evlendi.

Hababam Sınıfı'nda Hayta İsmail rolüyle akıllara kazınan Ahmet Arıman'ın 23 yaşında evli bir kadınla birlikte olduğu söyleniyordu. Arıman aşkına sahip çıkıp 'Evleneceğiz' demişti sözünde de durdu. İkili olaylı bir düğünle evlendi.

'HİÇ KİMSEYE BİR ŞEY YAPMADIK'


Dün akşam saatlerinde nikah masasına oturan çift nikah öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Olaylı ilişkisini nikah masasına taşıyan Arıman, 'Kimseye bir şey yapmadık. Bizim içimiz de çok rahat. Millet arkamızdan bir şeyler söylüyor ama araştırılsın hiç kimseye bir şey yapmadık. Bu kadar basit.' diyerek Kader Kaynak'ın eski eşinin iddialarına cevap verdi.

Hayta İsmail evlendi

YAŞ FARKINI PROBLEM ETMİYORLAR


Çifte aralarındaki yaş farkı sorulduğunda ise usta oyuncu, 'Ben kendimi yaşlanmış olarak görmüyorum. Nerede tırak orada bırak, bittiği zaman biter zaten.' diyerek yaş farkının problem olmadığını söyledi. Ahmet Arıman daha sonra 'Bende isterdim biraz daha büyük olsun. Ne yapalım? kaderimizde bu varmış.' açıklamasını yaptı.

Hayta İsmail evlendi

DÜĞÜN DAHA ÖNCE OLACAKTI

Normalde 29 Ekim'de yapılması beklenen nikah çiftin kavga etmesi sonucu bugüne ertelenmişti.

Facebook'ta ilişki durumunu da değiştirdi

Hayta İsmail evlendi