Murat Başoğlu davasında flaş karar

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca, sunucu Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında 'hayasızca davranışta bulunmak' suçlamasıyla açılan kamu davasının görülmesine başlandı. Olay yerinde keşif yapılması için 9 Mart 2018 tarihine ertelenen duruşmanın kapalı yapılmasına karar verildi.

Bodrum 4. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, sanıklar Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu Kabadayı katılmazken, avukatları hazır bulundu. Duruşmada Burcu Başoğlu Kabadayı'nın eşi Selçuk Kabadayı tanık olarak dinlendi.

Mahkeme heyetince olay yerinde keşif yapılması için 9 Mart 2018'e ertelenen duruşmanın kapalı yapılmasına karar verildiği öğrenildi.

'BOŞANMA DAVASI İSTANBUL'DA DEVAM EDECEK'

Selçuk Kabadayı, duruşma sonunda gazetecilere yaptığı açıklamada, yargılamanın devam edeceğini söyledi. Mahkeme sonucunu hep beraber göreceklerini belirten Kabadayı, boşanma davası açtığını, bu davanın da İstanbul'dan devam edeceğini bildirdi.

'MAHKEME KATILMAMIZA GEREK GÖRMEDİ'


Selçuk Kabadayı'nın avukatı Tuğba Atsal, müvekkilinin mahkemede tanık olarak dinlendiğini ifade etti. Davaya dahil olmak istediklerini anlatan Atsal, 'Mahkeme, genel ahlaka karşı işlenen bir suç olduğu ve bütün kamuoyunu ilgilendirdiği için katılmamıza gerek görmedi ama duruşmayla ilgili gizlilik kararı verildi' dedi.

BİR YILA KADAR HAPİS CEZASI TALEBİ


Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca, Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında 'hayasızca davranışta bulunmak' iddiasıyla bir yıla kadar hapis cezası talebiyle kamu davası açılmıştı.

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.