Ünlü oyuncu Johnny Depp’ten flaş karar

Bütün dünya tarafından tanınan ünlülerin evlerini açık arttırma yolu ile satışa çıkarmaları pek de rastlanılan bir olay değil. Ancak Johnny Depp’in yapmayı planladığı tam da bu!

Kentucky'deki bulunan oyuncunun evi, Halfhill Auction Group tarafından 15 Eylül'de açık artırmaya sunuldu. Çiftliğin hala realtor. com'da 2.900.000 dolarlık reklamı yapılıyor ancak açık arttırmada başlangıç fiyatı 2,5 milyon dolar olarak belirlendi. İhaleye kaydı yapılan 14 potansiyel alıcının hiçbiri fiyata yakın bir teklifte bulunmadığından açık arttırmaya 1 milyon dolar ile başlandı. At çiftliğine bugüne kadar verilen en büyük fiyat ise 1,4 milyon dolar.

Johnny Depp At Çiftliğini 3. Kez Satışa Sunuyor

Karayip Korsanları filminin yıldızı bu evi daha önce 2 kere alıp 2 kere satışa sunmuş. 3. kez satışa sunulan evin neden bir alınıp bir satıldığına dair bir bilgiye ulaşılamıyor. Johnny Depp, Kentucky'deki evini ilk kez 1995 yılında satın aldı ve evi 2001 yılında 1.000.000 dolar karşılığında sattı. Ancak 4 yıl sonra 2005 yılında aynı evi 2.000.000 dolar vererek yeniden satın aldı.

Ünlü oyuncu Johnny Depp’ten flaş karar

Aralık ayında evi 3,4 milyon dolara, mart ayında ise 2,9 milyon dolara satışa çıkaran Depp, 9 ay içinde 3 kez evi satılığa çıkardı. Son olarak açık arttırma yoluyla 15 Eylül'de satışa sunulan evin neden bu kadar çok alınıp satıldığı ile ilgili olarak Johnny Depp yorum yapmıyor.

Ünlü oyuncu Johnny Depp’ten flaş karar

Betty Sue Aile Çiftliği satılabilecek mi?

Çiftliğin istenilen fiyata satışı zor görünse de oyuncunun mali danışmanı Edward White evin satışı konusunda oldukça hırslı görünüyor. Yaklaşık 6 bin metrekarelik bir alana sahip olan evde 2 adet at çifliği, 4 araçlık otopark ve bir adet de konuk evi bulunuyor.

Ünlü oyuncu Johnny Depp’ten flaş karar

Klasik bir Amerikan çiftliği havasında olan evde, Johnny Depp hiç kalmadı. 16 hektarlık bir araziye sahip olan çiftlikte ayrıca bir yer altı havuzu bulunuyor. Evin iç tasarımı sıcak bir aile havası yansıtıyor. 

Ünlü oyuncu Johnny Depp’ten flaş karar

İçerisinde bir adet çalışma ofisi, altı yatak odası ve yedi banyosu bulunan çiftliğin mutfağı benzersiz bir halı kaplama ile zemini sarıyor. Johnny Depp 2005 yılında 2 milyon dolara satın aldığında at çiftliğini oturması için annesine tahsis ediyor ve bu yüzden çiftliğin adı Betty Sue Aile Çiftliği olarak tanınıyor. Depp'in annesi 2016 yılında vefat ettiğinden bu yana çiftlik boş duruyor.


Ünlü oyuncu Johnny Depp’ten flaş karar