Ömür Varol'un dil bilgisi isyanı

Ömür Varol, şarkıcı Hadise'nin kullandığı Türkçe ile Murat Boz'un imla hatalarına isyan etti.

Ömür Varol'un dil bilgisi isyanı
Murat Boz'un annesinin evinin bahçesinde yaptığı konuşmalar basına yansımıştı. Boz'un şikayeti üzerine Savcılık 'Şöhretli kişiler, belli ölçülerde haklarında çıkan dedikodulara, haberlere katlanmak zorunda' diyerek takipsizlik kararı vermişti. 

Murat Boz'un yakın arkadaşı Hadise ise konuya farklı bir boyut kazandırarak 'Murat'ın evine böcek yerleştirmişler' demişti. Murat Boz da Hadise'nin kendisini yanlış anladığını savunmuş hukuki mücadelesini ise sürdüreceğini açıklamıştı.
 
Gelişmeleri Beyaz TV ekranlarında yayınlanan programda masaya yatıran Ömür Varol ise Hadise'nin kullandığı Türkçe ile Murat Boz'un imla hatalarına isyan etti. Varol, 'Hadise'nin bir cümlesi var evlere şenlik. 'Muhteşem bir dava açar, deli gibi kazanır' Bu nasıl Türkçe? Milyonlarca genç sizi takip ediyor. Türkçe'ni sevsinler Hadise' dedi. 

İlerleyen dakikalarda Murat Boz'un sosyal medyadan yaptığı açıklamayı da okuyan Varol, bu sefer imla hatalarına tepki gösterdi. Varol, 'Milyonlarca genç sizi takip ediyor. Hiç olmazsa yazılı mecrada dikkat edin.' ifadesini kullandı.