Ziynet Sali Çorlu halkını coşturdu

Çorlu Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde ünlü sanatçı Ziynet Sali sahne aldı. Soğuk havaya rağmen yaklaşık 5 bin kişinin izlediği konserde sanatçı sevilen şarkılarını seslendirerek geceyi ısıttı.

Çorlu Belediyesi tarafından düzenlenen ve Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayarak Cumhuriyet Parkı'nda sona eren Fener Alayı'nın ardından Ziynet Sali konseri gerçekleştirildi.

Konserde konuşma yapmak üzere sahneye gelen Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çanakkale'de, nasıl Türkiye'nin dört bir yanından insanlar koşarak ölüme geldiyse, bu Cumhuriyetin var olmasına sebep olduysa, o günden bugüne kadar şehit düşen tüm insanlarımızdan tüm büyüklerimizden Allah razı olsun. Onlar şehit oldular ki biz bu konserleri burada rahatlıkla yapıyoruz. Ne mutlu ki bize, tüm dünyanın kıskandığı bir lider, Yüce Allah sadece bize vermiş, Mustafa Kemal Atatürk. Biz onun sayesinde yaşıyoruz ve ayakta duruyoruz. Tüm dünyanın bitti dediği, hasta adam dediği ve yorgun dediği topraklardan işte şimdi sınırlarımızı çizerek bundan tam 94 sene evvel Cumhuriyeti kurarak bize emanet etti, hediye etti” dedi.

Ziynet Sali Çorlu halkını coşturdu

Başkan Baysan ayrıca, “Ey Atam, Çorlu'dan sesleniyorum. Burada genciyle yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle, hepimiz bu senin çizmiş olduğun sınırlardan bir milimetre kimseye vermeyiz. Canımızı veririz, kanımızı veririz, toprağımızı vermeyiz. İşte bugün bunu kutluyoruz. Bugün en büyük bayram, bugün Cumhuriyet Bayramı. Böyle bir bayramda da bizim yavru vatanımız olan Kıbrıs'ta yetişmiş, eğitimci olarak kendini ispatlamış, büyük bir sanatçıyı da misafir ediyoruz. Kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Çorlu halkı adına sanatçı Ziynet Sali'ye günün anısına çiçek takdim eden başkan Baysan Ziynet Sali ile sahnede 10. Yıl Marşı'nı da seslendirdi.

Ziynet Sali 2 saati aşkın süren konserinde sevilen şarkılarını alanı dolduran hayranları ile birlikte seslendirdi.

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.