Demet Şener’den, İbrahim Kutluay ve Hülya Avşar açıklaması

Eski basketbolcu İbrahim Kutluay ile 12 yıllık evliliklerini noktayı koymak için adli savaş başlatan eski manken ve sunucu Demet Şener, önceki gün Bebek’teydi.

Sözcü'nün haberine göre; Karşısında basın mensuplarını gören Şener, kendisine yöneltilen soruları cevapladı ve yine çok konuşulacak sözlere imza attı.

Evliliği ihanet nedeniyle sarsılan Şener'e, Hülya Avşar'ın “Erkeklerin arada bir çaktırmadan aldatması gerekir” sözüne karşılık Demet Akalın'ın da “O üzüldü herkesin de üzülmesini istiyor” sözleri hatırlatıldı.

Şener de ezeli düşmanı Akalın'ın aksine pek yorum yapmamayı tercih etse de şöyle konuştu: 'Erkek, aldatabilir diye bir şey yok. Ben sonunda çaktım durumu, pek de kurtulmuyor evlilik. Herkesin kendi düşüncesi ve evliliğe bakış açısı. Ama ben kadın ya da erkek aldatmaya karşıyım. Aldatma olacaksa bir ilişki bitmeli diğeri öyle başlamalı. Bunca yıl sonra Kaya'nın onu aldatmasını kafasına taktığını hiç zannetmiyorum. O çok akıllı ve güçlü bir kadın.'

Demet Şener’den, İbrahim Kutluay ve Hülya Avşar açıklaması

Boşanma sürecinde çocukları Ömer ve İrem'in psikolojileri için ne yaptığı sorulan Şener, 'Psikolojik destek almıyorlar çünkü her şeyi anlattım açıkladım her şeyden haberleri var. Tabiki bir araya gelmemizi istediler. Her çocuk anne ve babasının ayrılmamasını ister. Ben ilk etapta bunun mümkün olmadığını bunun kabul edilemez bir davranış olduğunu söyledim çocuklarıma. Sonra da bir şey sormadılar. Ben hayatım boyunca çocuklarımla çok açık oldum. Ellerinde internet var zaten her şeyden haberdarlar. Zamanında çok üzüldüm bunu belli etmedim normal bir şeymiş gibi gösterdim. Babaları da babalık görevini yerine getiriyor. Zaten yapması gereken tek şey o' ifadelerini kullandı.

Demet Şener’den, İbrahim Kutluay ve Hülya Avşar açıklaması

Eski manken, Kutluay'ın geçtiğimiz günlerde magazin basınında çıkan “Çalışsaydı da o kadar para kazanamazdı” sözleri hakkında da şunları söyledi:

'Hayır, İbrahim'den böyle bir cevap gelmedi. Biz gelen cevabı biliyoruz. Her yazılan şeye yorum yapan insanlara da buradan sesleniyorum köşelerinde yazıyorlar benim ağzımdan 32 milyon diye bir rakam çıkmadı sekiz milyondan da bahsetmedim. Onu mahkemeden istedik. Biz İbrahim ile anlaşmak için bunun çok altında bir rakam istedik. Bu paranın birçok katını zaten kazanırdım. Şimdi iş yapmaya başladım.

Evet, kazanıyorum ama ağzımdan 32 milyon çıkmadı. O yüzden bilip bilmeden o gazeteci arkadaşlara sesleniyorum gazetede çıkan bir haber üzerine benim ağzımdan çıkmadan yorum yapmasınlar.

Demet Şener’den, İbrahim Kutluay ve Hülya Avşar açıklaması

Zaten Demet Şener değil x bir Demet olsaydım da bunun cezasının çekilmesi lazım. Bunu ben değil adalet söylüyor arkadaşlar. Dava bitsin her şeyi anlatacağım. Bunun altında istedim kabul etmeyince dava açtık.

Dava açmadan önce Avukatım en az bir buçuk ay İbrahim ve avukatlarıyla görüştü. Bu işi sessiz sedasız bitirelim, çocuklarımız yıpranmasın dedik. E hodri meydan o zaman! Benim yapacağım bir şey yok. Çok uğraştık anlaşsın diye.

İlk başta biz sekiz milyon ile anlaşmaya gitmedik. Bunun çok çok altında, İbrahim için çok komik bir rakamla anlaşmaya gittik onu da kabul etmemişti. Bende yalan yok iş çevirmem ben, bunu gözlerimden de anlarsınız, davranışlarımdan da…'