Asena Atalay eski eşi Caner Erkin'le uzlaşmadı

Asena Atalay, eski eşi Caner Erkin'in sosyal medya hesabından yazdığı ve kendisini 'ahlaksız kadın' olarak gösterdiğini iddia ettiği mesajlar için açtığı 100 bin liralık manevi tazminat davasında uzlaşma teklifini reddetti.

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde bugün görülen dayada Asena Atalay'ı avukatı Beyza Sındıraç, Caner Erkin'i de avukatı Aslı Kibar temsil etti.

Caner Erkin'in avukatı, geçen ocak ayında davaya neden olan 'Sizin de bildiğiniz üzere evlilik birliği sürecinde 3. kişilerle birlikte olan Asena Atalay'a karşı boşanma aşamasında hiç bir hukuki hakkımı kullanmadım. Oğlum Çınar, akıl sağlığından yoksun, kendi menfaat ve çıkarlarını ön planda tutan ve bunun için sınır tanımayan, annelik bilincinden tamamen uzak bir anneye sahip' sözleriyle ilgili cumhuriyet savcılığının takipsizlik kararı verdiğini yapılan itirazın da reddedildiğini belirtti.

Asena'nın avukatı Beyza Sındıraç ise Caner'in açıklamasından sonra özür dileyerek, sosyal medyadaki mesajlarını silmesi üzerine savcılığın takipsizlik kararını verdiğini belirtti.

Mahkeme tazminat davasının ön incelemesinin bittiğini belirterek, tarafları yasa gereği sulh ve arabuluculuğa teşvik etti.

Asena Atalay eski eşi Caner Erkin'le uzlaşmadı

Avukat Beyza Sındıraç, Asena Atalay'ın uzlaşma ve sulh teklifini reddettiğini belirterek tahkikat duruşmasına geçilmesini istedi. Mahkeme duruşmayı erteledi.

İMAJ DAVASI AÇMIŞTI

Asena Atalay, oyuncu Şükran Ovalı ile evlenen Caner Erkin'in, yoksulluk nafakasını ve oğlunun bakım masraflarını ödememesi nedeniyle başlattığı icra takiplerinin ardından, hakaret ederek kişilik haklarına saldırdığını iddia etmişti.

Asena Atalay eski eşi Caner Erkin'le uzlaşmadı

Velayeti kendinde olan oğlu ile yeni bir hayat kurduğunu belirten Atalay dilekçesinde, icra takiplerinin ardından Caner Erkin'in hakaret içerikli ve karalama niteliğindeki sözlerini hem İnstagram hem de Twitter hesaplarından yaparak basında haber olmasına sebep olduğunu belirtmişti.

Caner Erkin'in kendisini toplumun gözü önünde ahlaksız ve kötü bir anne gibi göstererek, evli olduğu dönemde eski eşini aldatmadığı halde asılsız iddialarla sanki üçüncü kişilerle ilişkisi varmış gibi ahlaksız kadın imajı yaratmaya çalıştığı iddia etmişti.