Bircan İpek ve Nihat Doğan'dan Gülben Ergen ile ilgili çarpıcı açıklamalar

Söylemezsem Olmaz yorumcusu Bircan İpek, eşini aldattığını inkar eden Gülben Ergen'e seslendi: Tolga Bey'in çok yakın arkadaşı benim de arkadaşım. Sizin bir aşk yaşadığınızı biz biliyoruz.

Bircan İpek ve Nihat Doğan'dan Gülben Ergen ile ilgili çarpıcı açıklamalar
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında, yaşadığı yasak aşk skandalıyla gündemde olan Gülben Ergen'le ilgili çok önemli açıklamalar vardı.

Geçtiğimiz günlerde Seda Sayan ile Uğur Arslan'ın programına telefonla bağlanan Gülben Ergen hakkında çıkan haberleri yalanlamıştı.

Bir aydır susan Söylemezsem Olmaz yorumcusu Bircan İpek, Ergen'in yalanlarına daha fazla dayanamadı. İpek şöyle konuştu:

'AŞK YAŞADIĞINIZI BİLİYORUZ'

'Gülben Ergen kulaklarını açsın ve dinlesin. Tolga Bey'in çok yakın arkadaşı benim de arkadaşım. Sizin bir aşk yaşadığınızı biz biliyoruz. Bir aydır susuruyorum da yeter, biz de salak değiliz. Sizin bir aşk yaşadığınızı biliyoruz, ne kadar sürdüğünü de biliyoruz. O yüzden bizi konuşturmayın. Biz biliyoruz ama susuyoruz. Siz ekranlara çıkıp seviye ve düzeyden bahsediyorsunuz ya biz henüz sizin seviyenize inmedik dua edin.'

SEDA SAYAN NEDEN GÜLBEN ERGEN'E SAHİP ÇIKIYOR?


Bircan İpek, Seda Sayan'ın Gülben Ergen'e sahip çıkmasını ise Sayan'ın da evli olan Erkan Çelik ile aşk yaşamasına bağladı.

Söylemezsem Olmaz yorumcusu Nihat Doğan da, 'Gülben Ergen, Tolga Duğles ile mesajlaşırken eşi Erkan Çelik'e eski eşi Mustafa Erdoğan ile mesajlaştığını söylemiş. Erkan Çelik de o numarayı aramış ve Tolga'ya ait olduğunu öğrenmiş' diye konuştu. Bircan İpek ve Nihat Doğan'dan Gülben Ergen ile ilgili çarpıcı açıklamalarGülben Ergen canlı yayına bağlandı, her şeyi anlattı!