Genç Aşıktan Sürpriz Evlenme Teklifi

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Samet Dindar isimli genç gönlünü kaptırdığı Melis Karaarslan’a sürpriz bir evlenme teklifi yaptı. Sürpriz karşında şaşkınlığını gizlemeyen Melis Karaarslan kendine yöneltilen evlenme teklifine evet dedi.

Turgutlu’da Fatih Sanayi Sitesinde Dindar Makine’nin sahibi Samet Dindar gönlünü kaptırdığı Melis Karaarslan’a sürpriz bir evlenme teklifi hazırladı. Ortak arkadaşlarının da katkısıyla sevgilisine evlenme teklifi hazırlayan Samet Dindar, Melis Kararslan’ı Irlamaz Rekreasyon alanına getirdi. Araçtan inen Melis Karaarslan bir anda karşısında yanan meşaleleri ve "Benimle Evlenirmisin Melisim" yazılı pankartı gördü. Gördüğü tablo karşısında şaşıran Melis’e, Samet Dindar diz çökerek evlenmek teklifi etti. Evet cevabını alan çılgın aşık Samet Dindar, Melis Karaarslan’ın parmağına evlilik yüzüğünü taktı.

Dostlarının yardımıyla sürpriz evlenme teklifini gerçekleştiren Samet Dindar, ”Farklı ve unutulmayacak bir deneyim yaşadık, bunu daha önceden planlamıştık” dedi.

Sürpriz evlenme teklifine evet diyen Melis Karaarslan ise, ”Ne olduğunu anlamadım ama bu sürpriz beni çok mutlu etti” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.