Ebru Gündeş - Rıza Sarraf çifti boşanıyor

Şarkıcı Ebru Gündeş, ABD'de tutuklu olan kocası Rıza Sarraf'a boşanma davası açacağını açıkladı..

Ebru Gündeş - Rıza Sarraf çifti boşanıyor
Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, ABD'de tutuklu bulunan eşi işadamı Reza Zarrab'tan boşanma kararı aldı. Zarrab, eşinin kendisinden boşanmak istediğini avukatı aracılığıyla yaptığı açıklama ile duyurdu.

Açıklamada, '13.09.2016 itibariyle eşim Ebru Gündeş, avukatı aracılığı ile tarafıma boşanmak istediğini iletmiş olup akabinde de süreci derhal sonlandırmak üzere yine avukatı aracılığı ile üzerimde baskı uygulamış ve son olarak da 23.09.2016 tarihinde boşanma vekaletnamesini tarafıma göndermiş bulunmaktadır.' ifadeleri kullanıldı.

'İÇİNDE BULUNDUĞUM SIKINTILI SÜRECE RAĞMEN...'

Reza Zarrab imzalı yazıda, 'İçerisinde bulunduğum bu sıkıntılı sürece rağmen eşimin boşanma kararını saygıyla karşıladığımı üzülerek kamuoyununa bildiririm.' açıklaması da yer aldı.

Ebru Gündeş - Rıza Sarraf çifti boşanıyor

EVLİLİĞİ EBRU GÜNDEŞ DUYURMUŞTU

Ebru Gündeş, 11 Şubat 2010 yılında İran asıllı işadamı Reza Zarrab ile gizlice evlendiğini yazılı açıklama ile duyurmuştu. Gündeş yaptığı açıklamada, 'Reza Zarrab'la, bir yıldır devam eden birlikteliğimizi aile içinde kıydığımız nikâhla resmileştirmiş bulunmaktayız. Yanımızda olan ve mutluluğumuzu paylaşan tüm dostlarımıza teşekkürü bir borç biliriz' ifadelerini kullanmıştı. Ebru Gündeş-Reza Zarrab çiftinin, 5 yaşında 'Alara' isimli bir kızları bulunuyor.

6 AYDIR TUTUKLU

Rıza Sarraf, 19 Mart 2016 tarihinde tatil için gittiği Miami'de gözaltına alınmış, 4 gün sonra ise İran'a yönelik yaptırımları ihlal ederek ABD'yi dolandırmak, bankacılık sahtekârlığı ve karapara aklama suçlamalarından Amerika'da tutuklanmıştı.

İşte o açıklama;

Ebru Gündeş - Rıza Sarraf çifti boşanıyor