Şafak Sezer üzücü haber kendisi verdi

Geride bıraktığımız aylarda ciddi sağlık sorunlarıyla uğraşan oyuncu Şafak Sezer, sağlık durumuyla ilgili ilk kez konuştu.

Şafak Sezer üzücü haber kendisi verdi
Geçtiğimiz aylarda sinir krizi geçirdiği için hastaneye yatırılmasının ardından kalbine stent takılan Şafak Sezer, önceki gün havalimanında görüldü.

İzmir'den dönen ünlü oyuncu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Sezer, “Şu an hayatımıza taktığımız ikinci stentle devam etmeye, iyi olmaya çalışıyoruz” ifadesini kullandı.

Şafak Sezer üzücü haber kendisi verdi

Uzun süredir sinemadan da uzak kalan Şafak Sezer, 'Kolpaçino'ya benzer sinema projeleriniz olacak mı' sorusuna, 'Türkiye'de bomba falan patlamazsa olabilir tabi ki… Toplumun piskolojisi bozuk olduktan sonra zor. Sonuçta ben de toplumdan biriyim. Uzaydan gelmedim. Hep böyle muallaktayız. 'Bu sene sinema yapalım mı yapmayalım mı' diye düşünüp duruyoruz. Projeler var ama ülkenin durumu biraz iyi olacak ki biz de iyi olalım. Arkadaşlarla toplanıp senaryo üzerinde çalıştığımızdan konu dolaşıp yine ülke sorununa geliyor' yanıtını verdi.

Şafak Sezer üzücü haber kendisi verdi

O ANLARI ANLATTI

Aylar önce bir hastanede sinir krizi geçirirken olan görüntülerle ilgili ilk kez açıklamada bulunan Sezer, 'Kas boşalması diyelim biz buna. Kas gevşedi o sırada. Kalbe giden ana kas gevşedi orada. Ana kasın da bir gerginliğe ihtiyacı var atması için bununla beraber o patlama yaşandı. Benim toplumun içinde bağırmam yanlıştı ama insanlar gidip dağda taşta bağırsınlar. Bence bağırmak çok güzel bir şey. Eskiden pazarda tezgahtarlık yaptığım için özlemiştim bağırmayı. Benimki de pazar yıllarından kalma' diye konuştu.