Tuğba Özerk bebek istiyor

Geçtiğimiz aylarda menajeri Altan Nuh’la evlenen ünlü sanatçı Tuğba Özerk, bebek istediğini açıkladı.

Kurban Bayramının 2’nci günü Rixos Premium Bodrum’da sahneye çıkan Tuğba Özerk şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Evlendikten sonra ilk konserini veren Özerk, bebek istediğini açıkladı.

Özerk sevilen şarkılarını hayranlarıyla paylaştı. Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan ünlü sanatçı yaptığı danslarla da büyük beğeni topladı. Oldukça neşeli olan ünlü sanatçı yeni albüm müjdesini de verdi.

Sahne öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özerk, Bodrum Rixos’da sahne almaktan çok memnun olduğunu dile getirerek, “Çok keyifli çok güzel bir otel burası. 2 gündür Bodrum’da sahne alıyorum. Yerli ve yabancı turistler var burada çok keyifli bir bayram konseri olacak”dedi.

"Bebek istiyorum"

Gazetecilerin evlilikle ilgili sorusuna esprili bir yanıt veren Özerk, “Taze gelin geziyor. Dün sahnede kırmızı giydim kınamı yaptım. Bugün yeşil giydim muradım olsun. Bir de bebeğim olsun. Bebek düşünüyoruz. Evliliğin temel meyvesi bebektir. Biz de bebek düşünüyoruz. İnşallah bir bebeğimiz olur, kısmet” şeklinde konuştu.

Yeni single yolda

Projelerinden de bahseden ünlü sanatçı yeni klibinin çekimleri için Kanada’ya gideceklerini açıklayarak, “Eşimin 2’nci memleketi olan Kanada’ya klip çekmeye gideceğiz. Albümdeki slov bir şarkı olan ‘gitme’ parçamıza klip çekeceğiz orada. Daha sonra onun düzenlemeleri ekranlara çıkması hemen akabinde yılbaşı konseri ve ardından yeni bir single çıkarıyoruz” dedi

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.