Kıvanç Tatlıtuğ, Bağdat Caddesi'ne yatırım yaptı!

Kıvanç Tatlıtuğ bugüne kadar İstanbul'un Avrupa yakasından evler satın almıştı. Oyuncu bu kez Bağdat Caddesi'ne yöneldi.

Kıvanç Tatlıtuğ, Bağdat Caddesi'ne yatırım yaptı!
Yatırımlarını gayrimenkule yapan Kıvanç Tatlıtuğ bugüne kadar İstanbul'un Avrupa yakasından evler satın almıştı. Oyuncu bu kez farklı bir semte yöneldi. 9 ay önce Bağdat Caddesi'nden 2 büyük dükkan aldı.

Milyon dolarlık gayrimenkullere kredi kullanmadan, peşin parayla sahip olan Kıvanç Tatlıtuğ her 2 yeri 50'şer bin TL'den kiraya verdi.

HAFTALIK 130 BİN TL

Kıvanç Tatlıtuğ'un, Bağdat Caddesi'ndeki yatırımlarından elde ettiği gelir şu an 100 bin TL. Ekranların en çok kazanan jönleri arasında yer alan oyuncu, star TV'de başlayacak 'Cesur ve Güzel' dizisinden bölüm başma 130 bin TL alacak.
Kıvanç Tatlıtuğ tıpkı Halit Ergenç ve Kenan îmirzalıoğlu gibi başrol oynayacağı yapımlardan 1 yıllık peşin ödeme alıyor.


Kıvanç Tatlıtuğ, Bağdat Caddesi'ne yatırım yaptı!Kıvanç Tatlıtuğ'un göbeği gitti, köpeği geldi!Kıvanç Tatlıtuğ, Bağdat Caddesi'ne yatırım yaptı!Kıvanç Tatlıtuğ Yenikapı'daKıvanç Tatlıtuğ, Bağdat Caddesi'ne yatırım yaptı!Denizci Kıvanç