Ceren Hindistan'dan şok açıklama

Simge Tertemiz’in sevgilisi Mevlüt Özdoğan ile yakalanan Ceren Hindistan, Söylemezsem Olmaz canlı yayına bağlanarak çarpıcı açıklamalar yaptı.

Programın yorumcularından Bircan İpek, Ceren Hindistan ile Mevlüt Özdoğan'ın yakalandığı görüntüler hakkında, başka localarda eğlenirken Ceren Hindistan'ın Ümit Aslan'ın arkadaşı olan Özdoğan'ın yanına gittiğini ve çıkışta yağmur yağdığı için Ceren Hindistan'ın Mevlüt Özdoğan'ın aracına bindiğini belirtmişti.

MEVLÜT ÖZDOĞAN LOCAMA ŞAMPANYA GÖNDERDİ
“Mevlüt Bey benim yedi senelik dostumdur. Beni görmüş locama şampanya gönderdi. Seneler sonra gördüm çorbacıya gidiyoruz dedi. Aracımı daha sonra çorbacıya getirecektik, yağmurdan sonra taksi bulamama durumu söz konusu değil.”

”SİMGE'YLE AYRILMIŞLAR!”
Manken Simge Tertemiz'in sevgilisi Mevlüt Özdoğan'ın arabasında görüntülenen Hindistan, 'Bana ayrıldığını söylemişti. Bu nedenle mekandan beraber çıktık!' diye konuştu. Oysa 'Söylemezsem Olmaz'a gelen özel bilgilere göre; Mevlüt Özdoğan'ın Simge Tertemiz ile olan ilişkisi devam ediyordu!

“Bak senin sevgilin var insanların bildiği birisi dedim o da ayrıldık ne olacak dedi. Ben kimsenin locasına gitmedim. “

CANLI YAYINDA BOMBALAR PATLADI “ÜMİT ASLAN İLE UMRE'YE GİTMEK İÇİN İMAM NİKAHI KIYDIK”
Ceren Hindistan, imam nikahıyla evli olduğu, çocuğunun babası Ümit Aslan ile olan ilişkisi hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“Suudi Arabistan'da mı, İran da mı yaşıyoruz? Böyle bir şey söz konusu değil. Umre'ye gitmek istediğim için gittim ve sevgiliyle Umre ziyaretinde bulunmak günah olduğu için imam nikahı kıydık. Ümit Bey'in kimseyle resmi nikahı yok. Amca kızıyla zorla imam nikahı kıydırılmış. “