Demet Akalın'dan Sıla ve Halil Sezai yorumu

Şarkıcı Demet Akalın, son dönemdeki açıklamalarıyla tepki toplayan Sıla ve Halil Sezai'ye sert çıktı.

Demet Akalın'dan Sıla ve Halil Sezai yorumu
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz'a telefonla bağlanan Demet Akalın 'OHAL'deyiz kimse kimliksiz gezmesin bana bile kimlik soruyorlar' dediği için gelen eleştirenlere canlı yayında yanıt verdi.

“DİKKAT ÇEKMEK İSTEDİM”
Eleştire tepki gösteren Demet Akalın, "Bana bile kimlik soruyorlar diyerek kimsenin kimliksiz gezmemesi konusunda dikkat çekmek istedim; çünkü birçok insan kimliksiz geziyor.” dedi.

DEMET AKALIN'DAN SILA VE HALİL SEZAİ YORUMU!
Demokrasi ve Şehitler Mitingi ‘ne giden isimleri şov yapmakla itham eden Sıla ve “Bu memlekette polis var, meclis var, yargı var! Millet sokağa çıkıp askerle mi çatışsın? Bu nasıl mantık? Derdiniz ne? Bu nasıl Çağrı” şeklinde tweet atan ve son olarak bir konseri sırasında "AKP, RTE. Hiç fark etmez yani biribirine, biri diğerine, al birini vur ötekisine. Şahsım olarak bundan kusasım var, artık nefret ediyorum” diyen Halil Sezai için ise şunları söyledi.

“Benim duruşum, kıblem, bayrağım belli. Keşke onlar Kısıklı'ya gitselerdi. Kısıklı'da o kadar fazla şehit verilmiş ki oranın enerjisi bambaşkaydı. Keşke insanlarla bunu yaşasalardı. Ben gidemediğim için de çok üzgünüm. Bu söylemler çok garip geliyor. Oraya gitmezsin ama halkın içine karışırsın”