İşte Serkan Uçar-Ceylan Çapa kavgasının iç yüzü

Ceylan Çapa sevgilisi Serkan Uçar'dan yumruk yediği iddialarına yanıt verdi.

İşte Serkan Uçar-Ceylan Çapa kavgasının iç yüzü
Habertürk yazrı Esin Övet 'Ceylan Çapa'yı arayıp kavga olayının iç yüzünü sordu.

İşte o yazı;

“Alo Ceylan, neden herkese tokat atıyorsun ve sana da atılmasına izin veriyorsun? Nedir bu işin aslı astarı?” diye sordum'

Ceylan Çapa sevgilisi Serkan Uçar ile Bodrum'da birbirlerine tokat atmışlar ve sonrasında da büyük kavga çıkmış. Beni tanıyanlar, şiddetin her türlüsüne karşı olduğumu bilir.

Anam, ablam, kardeşim olsa tanımam. Eğer şiddete meyilli biri varsa korumam. Ben de Ceylan Çapa'yı arayıp “Alo Ceylan, neden herkese tokat atıyorsun ve sana da atılmasına izin veriyorsun? Nedir bu işin aslı astarı?” diye sordum.

Ceylan da “Esin, tokat olayı yaşansa ben şu anda Serkan'la nasıl yan yana olurum” dedi. İşte “alo muhabbet”te kavganın içyüzü.

- Ceylan, neden kavga ettiniz?
Esin, kavga etsek ettik derim. Yok öyle bir şey. Kalabalık ortam. Müzik kolonunun altında oturuyoruz. Çok ses var. Serkan'ın kredi kartları benim çantamda duruyor. Hesap ödenecek. O an bir karmaşa oldu aramızda. El kol hareketleri, itiş kakış ama şakalaşıyoruz. Arada çantam gidip geliyor. Korumalar da biz kavga ediyoruz zannetmiş. Hemen geldi Serkan'ı tuttular. Ben de öyle bakıyorum. Onlar arasında tartışırken biz kavga ediyoruz zannedildi.

- Neden korumalar hemen araya girdi bir şey yoksa?
Hepsi beni tanır. Babamı çok iyi tanırlar. Serkan bana bir şey yapıyor zannetmişler. Beni korumak adına anlamadan araya girdiler. Zaten bizden sonra çok büyük kavga çıkmış, olay bizim üstümüze kaldı.

- Hiç darp, tokat yok mu yani?
Hayır Esin, olacak iş mi? Biri bana tokat atsa yanında durur muyum. Ben köyde mi yaşıyorum? Benim hür iradem var. Kendi ayakları üzerinde duran bir kadınım. Bunu kabul eder miyim? Olacak iş mi? Şu an yanımda. İlişkimizde bir sorun yok.

- Adın kavgacı ve huysuza çıktı. En ufacık bir şey olsa sen kavga çıkarttın zannediliyor.
Daha önceki ilişkimdeki kavga olayında masamızda iki oyuncu oturuyordu. Onlar kavga etti. Biz de dışarıya çıkınca Altuğ ile kavga ettik. Yani olay bende patladı. Ben genç bir kadınım. Eğlenmek benim de hakkım. Dışarıya çıkıyoruz ve gece hayatını sen herkesten iyi biliyorsun. Bu tarz yanlış anlaşılmalar oluyor. Ve biri daha çok ünlüyse olay onda patlıyor. Ben dışarıya çıkmayacak mıyım, eğlenmeyecek miyim? Tanınıyorum diye kabahat benim mi?

- Bir erkekten şiddet görürsen ne yaparsın?
Zaten ilişki olmazdı. Anında biter. Hatta uçan tekme atarım.

- Sen bir erkeğe tokat attın mı?
Uçan tekme bile attım. (Gülüşmeler.) Esin ben şimdiye kadar asla kimseden dayak yemedim.

- Ama “Atmadım” da demiyorsun.
Ben nasıl adam dövebilirim? Ben kimseye dayak atmadım.

- Serkan, ailenle tanıştı mı?
Hayır tanışmadılar. Bizimkiler çok yurtdışında oldukları için daha fırsat olmadı. Gelsinler tanıştıracağım.

- Peki başka sorum yok. Hadi o zaman size iyi tatiller. Gençsiniz, güzelsiniz. Kavga etmeyin. Olaya karışmayın. Güzel güzel aşk yaşayın. Zaten memleket olaydan, kavgadan geçilmiyor.

İşte Serkan Uçar-Ceylan Çapa kavgasının iç yüzüCeylan Çapa ve Serkan Uçar birbirine girdi