Neslihan Atagül ve eşi Kadir Doğulu balayında

Geçtiğimiz günlerde dünyaevine giren Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti balayından fotoğrafları sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı.

Oyuncu Neslihan Atagül ve eşi Kadir Doğulu balayına Maldivler'e gitti. Oyuncu Neslihan Atagül, kendisi gibi oyuncu olan Kadir Doğulu ile 8 Temmuz'da bir otelde 200 kişinin katıldığı bir törenle dünyaevine girmişti.

Sabahın ilk ışıklarnına kadar süren düğün günlerce konuşulmuştu. Ünlü çift düğünün hemen ardından balayına çıktı. Maldivler'i tercih eden Doğulu çifti, çektikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarında takipçileri ile paylaştı.

Neslihan Atagül ve eşi Kadir Doğulu balayında

Kadir Doğulu paylaştığı bu fotoğrafın altına 'Maldivler'de güneşe ihtiyacım yok. Batmayan güneşim Neslihan Atagül Doğulu' yazdı. Kısa sürede binlerce yorum alan fotoğrafa rekor sayıda beğeni geldi.


Neslihan Atagül ve eşi Kadir Doğulu balayındaKadir Doğulu ile Neslihan Atagül evlendiNeslihan Atagül ve eşi Kadir Doğulu balayındaKadir Doğulu ile Neslihan Atagül bu akşam evleniyorNeslihan Atagül ve eşi Kadir Doğulu balayındaİşte Neslihan Atagül'ün tektaşı