Vergide Acun Ilıcalı ve Cem Yılmaz'ı geçen sürpriz isim

İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı, 2015 yılının Türkiye genelinde en çok vergi ödeyecek isimlerini açıkladı. Acun Ilıcalı ve Cem Yılmaz'ı geride bırakan sürpriz bir isim oldu.

İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı, 2015 yılının Türkiye genelinde en çok vergi ödeyecek isimlerini açıkladı. 100 kişinin yer aldığı listede sanat dünyasından sadece üç isim yer aldı. Acun Ilıcalı ve Cem Yılmaz'ı geride bırakan ise sürpriz bir isim oldu.

ACUN ILICALI 25. SIRADA

Listede geçtiğimiz yıl 44. sırada yer alan Acun Ilıcalı bu yıl 7,644,205,90 TL ile 25. sıraya yükseldi.

CEM YILMAZ 42. SIRADA

Ünlü şovmen Cem Yılmaz ise 5,222,250,03 TL ile 42. sıra yer aldı.

Vergide Acun Ilıcalı ve Cem Yılmaz'ı geçen sürpriz isim

ÜNLÜ İSİMLER LİSTE DIŞI

2013 yılında vergi rekortmenler listesinde yer alan Şahan Gökbakar, Seda Sayan, Tarkan gibi ünlü isimlerinbu yıl listede yer almaması dikkatlerden kaçmadı.

Vergide Acun Ilıcalı ve Cem Yılmaz'ı geçen sürpriz isim

ŞÜKRÜ AVŞAR KİMDİR?

Türkiye'nin vergi rekortmenleri sıralamasında en hızlı yükselişi yapan Şükrü Avşar oldu. Avşar Film'in sahibi, vergi rekortmenleri listesinde bu yıl 16. sırada yer alarak dikkat çekti. Avşar geçen yıl 12 milyon liralık vergi ödedi.

32 YILDIR SEKTÖRDE

1984 yılında kurulan Avşar Film, ilk kuruluş yıllarında sadece sinema salonu işletmeciliği yaptı. Daha sonra yabancı film ithalatı, dağıtımı ve sinema filmleri, televizyon dizi filmleri yapımcılığı ile çalışma alanını genişletti.

Vergide Acun Ilıcalı ve Cem Yılmaz'ı geçen sürpriz isim

ÖZCAN DENİZ FİLMLERİNİN YAPIMCISI


Şirket son dönemde özellikle Özcan Deniz'in yer aldığı filmlerle dikkat çekti. Sevimli Tehlikeli, Su ve Ateş, Evim Sensin son dönemde sektörde ses getirdi.

Ayrıca milyonlarca izleyiciye ulaşan Babam ve Oğlum filmi de Avşar Film'in yapımlarından biri olarak öne çıktı.




Vergide Acun Ilıcalı ve Cem Yılmaz'ı geçen sürpriz isimTürkiye'nin 2015 yılı vergi rekortmeni Semahat Sevim Arsel